Novemberre kiirt kismamák hogy vagytok? Várjátok már?
Vki esetleg aki Vácon fog szülni? Nov 20körül?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 20:51
1/8 anonim válasza:
November 19-re vagyok kiírva, de Pesten szülök. Zsibbadnak a lábaim estefelé és már elég könnyen elfáradok. Összességében jól vagyok. Nagyon várom már hogy a karomban tarthasam. Fiam lesz :) Veled miújság?
2009. okt. 9. 20:57
2/8 anonim válasza:
Sziasztok, én nov.11-re (de én 18-at számoltam) Mosonmagyaróváron szülök. Már nagyon várom, első baba, és egyre-egyre nehezebb! :))
2009. okt. 9. 21:17
3/8 anonim válasza:
Én nov.13-ra várom a babát, a pesti 2-es Klinikán. Remélem nem szól közbe a hidegfront, sokan mondják, az beindítja a szüléseket, bár még van időnk! Mostanában vannak jóslóim, nektek? Jó babavárást!
2009. okt. 9. 22:38
4/8 anonim válasza:
Én nov. 18-ra vagyok kiírva. Már 1 ujjnyira ki vagyok tágulva, így biztos elöbbb jön. A hidegfrontoktól én is félek, most is megviselt ez a pár fok lehülés.
Kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 9. 22:49
5/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is november 18-ra vagyok kiírva, csak én Debrecenben szülök. Én jól vagyok, csak délelőtt sokat megyek, úgyhogy délutánra eléggé bedagad a bokám, meg iszonyúan jön a savam és fáj a derekam. Más problémám nincs. Engem inkább ez a várakozás akaszt ki. Már annyira szeretném látni, hogy hogy néz ki a kisfiam.
2009. okt. 10. 06:16
6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)Hát én Vácon fogok szülni és nov 20-ra vok kiirva de érzéseim szerint elöbb fog jönni:)Engem már eléggé megvisel mert mindenem fáj és hamar elfáradok:(Sajnos sokat sétálni sem tudok mert fájni kezd a hasam nah meg bekeményedek:(Eléggé "leszállt"már a hasam sokak szerint már csak2-3 hetem van:)Nagyon félek de hát ez van:)Szomi is vok mert nem tudom kilakik bent:(szégyenlös a drágám:)Köszi a válaszokat és mindenkinek naon boldog babavárást kivánok és kitartást mert már nemsok van hátra:)
2009. okt. 10. 11:42
7/8 anonim válasza:
Szia!Én is november 20.-ra vagyok kiírva, de én Székesfehérváron fogok szülni.kicsit fáradékony vagyok.Sok sikert és örömet minden kismamának!
2009. okt. 10. 16:55
8/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Én november 29-re vagyok kiírva, és Veszprémbe szülök.
Második baba.
Már a 8. héttől nyitva vagyok,és meg van rövidülve a méhszáj. Pihenni nem tudok, merthát a kisfiam mellett nem lehet:)
Vele a 20.héten nyíltam ki, és túlhordás miatt indították a szülést:)
Én amúgy várom már a szülést, mert egy kisgyerek mellett nem egyszerű a második terhesség. Meg különbenis, már nagyon kiváncsi vagyok kistesóra:) Mennyire fognak hasonlítani egymásra, milyen lesz, hogy lesz, mint lesz a z egész:) Még 3 hetet jó lenne egyben kihúzni, de utána bármikor jöhet:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!