Novemberre kiirt kismamák? Hogy érzitek magatok?
Sziasztok! Bejglike vagyok, na a tünetmentes napjaimnak ma vége lett. 9 hetesek lettünk és olyan hányingerem van ébredés óta...
Ti hogy vagytok?
Én is jelentkeztem tegnap, ma újra elküldtem a jelentkezésemet, remélem most sikerül... :)
Szia !
Én is ma lettem 9 hetes:D hát nekem semmi bajom még mindig néha hányinger de remélem tünetmentes leszek végig :)Bár az alvással van némi problémám folyamat fölébredek reggel 7 kor és nem tudok visszaaludni se és ma hajnalba is forgolódtam:Sremélem ez elmulik majd és tudok aludni nagyon fáradt vagyok:(neked nincs gondod az alvással?
Bejglike is bent van. :)
Én már szültem kettőt, soha egy kósza hányingerem nem volt, most meg végig tudom émelyegni a napot. De főleg este rossz, vacsora után lefekvésig zavar minden szag, és olyan rossz a gyomrom...
Október 31-re vagyok kiírva ikrekkel, kedden megyek a 12. hetes uh-ra, már nagyon várom! És már az egyik babám szívhangját meg is találtam! :) Ha előre nézek, várom a következő ultrahangot tényleg nagyon lassan telik az idő, de visszagondolva gyorsan eltelt a 12 hét. Már túl vagyok a terhességem 1/3-án! :))
12+4 km
Ikres kismama,
hogy lettek ikrek? Closty volt vagy más stimulálás? Vagy csak egyszerűen kettő sikerült? :)
Na sziasztok!
Először én is azt hittem hogy ikrek mert ugy nött a hasam de aztán megláttam hogy csak egy baba van :)Én jolérzem magam semmi tünetem annyi hogy növekedik a baba és én is elég rendesen :):D És ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!