Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire bántották azért mert...

Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?

Figyelt kérdés

a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok

hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?

sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..

2017. nov. 25. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
28%

és nem a párom pénzével dicsekszem

Áááá nem, azért dörgölted az orrunk alá mennyit keres a párod, milyen szipi szupi babakocsit vett nektek, hogy max gyedet fog kapni, mert te nem dicsekszel :D

Nem nem kerestem jól ennyi idősen, de nem is vagdalkóztam senki pénzére.

Én meg egy szóval nem mondtam, hogy a párod el fog hagyni. Tudod ezen az oldalon többen is szólnak hozzád, legalább ennyi leeshetne.

Amúgy meg nem én tehetek róla hogy a gyed, gyes csed fogalmával sem vagy tisztában, illetve hogy mi után mennyi pénz kapható. Talán legközelebb előbb tájékozódj, aztán legyen nagy szád :)

2017. nov. 27. 20:40
 62/69 anonim ***** válasza:
34%
Látod, kérdező, nem azzal van a baj, hogy fiatal vagy, hanem azzal, hogy nem dolgozol. Én ugyanezeket megkaptam 27 éves létemre, mert egyesek annyira ráérnek, hogy nincs jobb dolguk, mint azon idegeskedni, hogy a lakosság X százaléka előbb szül, mint dolgozik. :D
2017. nov. 27. 20:45
 63/69 A kérdező kommentje:

tisztában vagyok azzal hogy nem egy ember írt nekem itt de honnan kéne tudnom hogy ki melyiket.. én is csak általánosítottam ahogy azt ti teszitek.. azért mindennek van határa ne beszélj úgy mintha egy degenerált lennék.. lehet többre viszem az életben mint te!

és nem dicsekszem senki pénzével sem mivel itt aztse tudod ki vagyok csak azért írtam le mert mindennel csak vádaskodtok..pedig ezerszer jobb körülménybe születik a gyerekem mint néhány másik embernek..

persze nem miattam hanem az apja miatt igen ..de én sem vagyok szerintem egy esetlen nő attól mert nem haladja még meg a bevételem az övét..szerintem nem sokan mondhatják el azt hogy egyáltalán kapnak valamit 18 évesen.. és elhiheted én sem a két szép szememért kapom..

már tényleg nagyon unalmas nem tudod ráhagyni ?

és ha már a gyedről vitázol velem (amit pedig linkeltem is) akkor te is értelmezhetnéd a kérdésem! egy szóval nem kértem a fajtádból!!

2017. nov. 27. 21:42
 64/69 anonim ***** válasza:
85%

Ha leérettségiztél volna, tudnád, mi a bruttó-nettó közötti különbség...

Ne haragudj, de nagyon bicskanyitogató stílusod van!

2017. nov. 27. 22:32
 65/69 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok azzal hogy a nettó összeget kapja/kapná majd a férjem amúgy meg csak azért mondtam ezt mert látom hogy fáj az hogy a "ti pénzetekből" élek ugyanis ha belegondolsz azt mondtam 2000euro körül keres..nem Magyarországon dolgozik és nem is itt áll szándékunkban maradni azaz valószínűleg nemveszünk itt igénybe semmit...csak egy párhonapig leszek itthon a kicsivel.. amúgy külföldi(német) munka ha valkit érdekelne az írjon privátban!
2017. nov. 27. 23:32
 66/69 anonim ***** válasza:
59%

A fajtámból??? Ki a bánatnak képzeled te magad ostoba kis csitri?

Fajtád max neked van.

Ostoba bruttó-nettó között különbséget tenni nem tudó, össze vissza halandzsázó, arcoskodó bicskanyitogató kis liba vagy.

Senkit nem érdekel hány évesen szülsz, de ha lenne annyi eszed ami max egy hangyának, nem vergődnél itt olyan pénzre amihez egy Ft közöd nincs. Én nem azért mert tizenéves vagy. Ha 20-on évesen teszi ezt egy nő az is undorító meg ha 40 évesen az is.

Ha már így belecsöppentél a jóba akkor élvezd ki, de ne az legyen már a kedvenc elfoglaltságod hogy felnőtt dolgozó embereknek dicsekszel a pasikád pénzével.

Amúgy meg van ilyen minden válasz mellett jobbra hogy:

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad, vagy 70%-ban....vagy akárhány %-ban. Sok eszed van ha ennyit nem látsz, és nem tudod szelektálni a hozzád írt válaszokat!

2017. nov. 28. 07:14
 67/69 anonim ***** válasza:
64%
Én eddig nem mondtam semmi bántót, én szültem 30 évesen, mert nekem igen, fontos volt, hogy a párommal ketten legyünk egy ideig, nyugodt nyaralás, normális pihenés, egymással való törődés. Viszont te már tényleg átléptél flegmába. Nem írom le, de ennél több keresetre és sokkal nagyobb vagyonra vállaltam gyereket, mégse vertem a nyálam sehol. Ráadásul most mit is akarsz, ha nem itt fogtok élni, a hazai támogatást nem választhatod, az ösztöndíjad is bukik, meg az itteni iskola. Már saját magad is belezavarodsz itt mindenbe.A másik, hogy kint 2000 euróból azért nem fogtok dőzsölni a gazdagságban.
2017. nov. 28. 08:50
 68/69 A kérdező kommentje:

nem verem semmire magam mint írtam nem vesszük igenybe semmit itt (csak azért mondtam mert tinektek az fáj hogy kapnék valamk segélyt). 2000euro az csak amit más vállalkozótól jár neki.. mivel magánvállalkozó ennel több a bevétel, de tökmindegy mert ha nem írom le akkor jaj hát az lófasz pénz ebből ugysem élünk meg, ha meg leírom akkor meg verem rá magamat..pedig egyáltalán nem vágok fel senki pénzével nem vagyok ilyen!

sajnos ti hoztátok ki belőlem ezt.. amúgy nem veszik el az ösztöndíjam mert a tanulást nem hagyom abba! ha megnézitek akkoris minden hülyeséggel támdatatok engem.. először azon volt a hangsúly hogy mivan ha elhagynak és miből nevelném a gyereket, azért mert fiatal vagyok pont uyan annyi esélye van arra hogy elhagyjanak mint bárki mást..nem egy hét után szültem a páromnak gyereket.. és előbb volt a házasság is mint a gyermek..nem értem miért kell ennyire rosszindulatú megjegyzéseket tenni.. és mivel azzal jöttetek hogy nemfogom tudni eltartani a gyerekem azért írtam le a keresetet, az mivel jogosabb hogy valamelyikőtök ultimátumot ad hogy akkor ne vegyem igénybe ami jár?!...szerintem akárki akármilyen jól keres attól még igenybe veszi amit lehet.. lényegtelen tényleg túl van már ez ragozva egyről a kettőre nem jutunk úgysem sajnálom hogy ilyen előitélettel álltok másokhoz, és hogy ennyire nagy bennetek az áskálódási vágy, hogy felnőtt létetekre nem tudjátok elengedni és rá hagyni.. én itt tényleg lezártnak tekintem az ügyet! mocskolódhattok tovább ha annyira jól esik..

ui: azt aláírom hogy tényleg úgy jöhetett le hogy a párom pénzével menőzök de egyáltalán nem szoktam ilyet tenni, ezt hoztátok ki belőlem, amit bánok utólag túlságosan indulatos voltam amúgy egyáltalán a való életben nem vagyok ilyen, szívesen szoktam segíteni másoknak minthogy verjem magam a pénzre..nem véletlenül a tanulmányom is az lesz amit a legjobban szeretek.. másokon segíteni..

szóval tényleg sajnálom hogy így nyilvánultam meg, de lássuk közülünk ki az aki még beismerné hogy nem volt valami szép tőle amit itt elkezdett művelni..mert gondolom ti szentnek hiszitek magatokat!... további szép életet sziasztok!

2017. nov. 28. 12:29
 69/69 anonim ***** válasza:
49%

Az utolsó oldalakon már csak handabandáztál értelmetlenül, ha meg valaki kijavít akkor nem kell megsértődni.

Pl nagyon meg vagy róla győződve hogy az a gyed 175 ezer ft, hisz te belinkelted, ugye... hiába írjuk le neked hogy nettó-bruttó összeg nem ugyan az...Nem mi tehetünk róla hogy nem érted, de azért hajtod a magadét. Ez meg ne haargudj de ennyi idősen már szégyen, főleg hogy anya leszel.

A 2zer euro meg itt Magyarországon valóban sok, de külföldön nem lesz olyan sok, ez ismét egy tény, nem bántás.

És harmadszor, ha valóban kint akartok letelepedni, akkor miért mondtad egyik válaszolónak nagyképűen hogy az összes pénz a zsebedben landol??? Gyed-et nem születés után igényel sem az anya, sem az apa. Ha meg pár hónapig éltek itt csak, pont semmit nem látsz belőle.

Kb ennyi. De olyan emberrel sokmindent nem lehet kezdeni, aki még az igazságon is képes besértődni, mert ő jobban tudja úgy is.

2017. nov. 28. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!