Mit tegyek, ha a lányok annyit bántottak, hogy nőgyülőlő lettem fiatalon, úgy érzem?
Figyelt kérdés
Még 9-dikben kezdődött, egyszer csak azt vettem észre, hogy nevetgéltek a szakmunkás csajok aztán már be is szólogattak, hogy hogy nézel ki? ronda vagy, nagy orrú majom stb. Aztán később csak egyre rosszabb lett, amikor már bepróbálkoztam mindenféle lánynál. Hát csúnyán kicsúfolt egy ilyen fővezér lány, aki persze szép, csak belül defektes, mint tapasztalataim szerint a lányok 99%-a ilyen belül érzéketlen, önző, hisztis, kényes, buta típus függetlenül a külsejétől, szóval se a csúnya, se a szép lányok nem hozták meg azt, amire vágytam. Egy kedves, szeretnivaló barátnőt kerestem, de rájöttem, hogy ilyen nem létezik. A lányok mind romlottak, nem bízok egyben sem meg, csak a szex kell tőlük, másra amúgy sem jók tapasztalataim szerint. Csak hát én még mindig reménykedem mélyen belül, hogy hátha találok mégis rendes, vonzó lányt, de aztán mindig csalódok, így hiába van most is elvileg több ígérkező lány, nem hiszem, hogy ők az igazik, na meg én nem is vagyok egy helyes fiú, azzal is paráznom kell, hogy ők is majd rondának tartanak és elhagyna egy helyesebb fiúért. Talán, ha helyes fiú lettem volna, nem is lennék ma nőgyülölő, hiszen lényegében a külsőm miatt bántottak/bántanak a lányok leginkább, amiről nem is tehet az ember, hiszen nem én választottam meg, hogy ilyen arcszerkezetű, ilyen alkatú típusú srác legyek, hanem a gének.2014. ápr. 12. 22:37
1/6 anonim válasza:
Lassan megjelenek a FEMA aktivisták is! :D
Ne görcsölj, lesz majd valahogy!
2/6 anonim válasza:
Próbálj meg a népesség 1% foglalkozni aki nem ilyen szánalmas patkány. Vagy találj más módot rá, de az nem kézenfekvő és ha eddig nem tetted meg akkor gyávának mondhatlak. Ne hidd azt hogy egyedül vagy ;)
3/6 anonim válasza:
hanyadik önsajnálkozó kérdésed teszed ki?
4/6 A kérdező kommentje:
2-es figyelj, ez sajnos nem ilyen egyszerű, tudod nekem fiúként kell kezdeményeznem és hát előre nem tudahtom, hogy milyen aljas nőszemélyt fogok ki éppen. De mivel valahogy el kell kezdeni ismerkedni, úgyis az van, hogy 10-ből 9 ilyen kibírhatatlan személyiség és tuti nem úszom meg, hogy ne kezdjen el kinevetni vagy kicsúfolni, ha megmutatom a képemet neki. Én próbáltam küzdeni, de már belefáradtam, nem hiszem, hogy van kivétel, értem én, hogy ronda vagyok, de miért kell porig alázni az embert, egyszerűen, ha annyit mondd, hogy nem vagyok az esete és nem kezel úgy, mint egy kínzásra való férget, akkor máris jobban érezném magam, de nem bírják ki a lányok, örömmel bántanak lelkileg, ahogy tudnak belém taposnak. Pedig nem is ártottam nekik, sőt, igazából legutóbb is olyan lánnyál próbálkoztam, aki még csak nem is egy hű, de szép lány, de én adnék esélyt minden lánynak, mert tényleg szeretném remélni van belül is értékes lány, de csak ugynaaz mindnig, bántanak engem, aztán meg tiltanak, nyílván attól félnek, hogy majd én zaklatom őket, mert, hogy ők milyen hű, de jó istennők. Pedig kinek kéne belül üres lány?!
2014. ápr. 12. 22:51
5/6 anonim válasza:
És kinek kéne egy önsajnáltató, életképtelen, búval b.a.szott, gyenge, labilis "férfi"? Kettőn áll a vásár. Olyanokat vonzasz be, amilyen te vagy. Minden hozzáállás kérdése. Ha a nők aljával kezdtél, és hagytad magad eltaposni, akkor arról te tehetsz, nem az egész női nem. Egyébként imádom, amikor jönnek hogy 99%-uk ilyen. Az összes nőt ismered a földön? Nem csak a környezetedben élőket?
6/6 anonim válasza:
Nők....
Mégis mit vársz ezektől?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!