Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire bántották azért mert...

Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?

Figyelt kérdés

a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok

hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?

sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..

2017. nov. 25. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért írtad ki ezt a kérdést, ha csak a dicséretre vagy kiváncsi?
2017. nov. 26. 11:29
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy az utolsdó írja. Az a nő aki a párjával közösen teremtette meg a feltételeket az tudja, hogy ez mögött mi munka van. Így kérlek ne csodálkozz, ha az "adottak a feltételek" dologra páran esetleg ugranak.
2017. nov. 26. 11:32
 33/69 A kérdező kommentje:

19 leszek hamarosan..de mindegy is az a két év!

van saját házam,kocsim is lesz hamarosan de a jogsi már megvan, természetesen nem önerőből szereztem meg ezeket de senki ne irgykedjen megvan és ez számít az hogy össze loptam rá a pénzt vagy ki adta rá a pénzt legyen az én dolgom..itt az a lényeg hogy mit tudok neki adni.. és szerintem az hogy van saját házam elég jó dolog a mai világban...! és ne kezdjetek a sértegetést hát de önerőből kellene meglennie mert a mai világban akkor 50 évesen szülehetnének a nők ugyanis saját házát nem könnyű venni.. valószínűleg alapból ha szül egy nő ott ott van az apuka is és egyértelmű hogy közös dolgokról beszélnek szóval a ház nem csak az övé lenne hanem a férfié is! akkor akkorse szüljön mert mindent önerőből kellene megteremtenie a nőnek! apukára szükséges sincs...igaz?

2017. nov. 26. 11:36
 34/69 A kérdező kommentje:
ha értelmeztétek a kérdésem az azokhoz szólt akik fiatalon szültek és hogy milyen negatív dolgok érték .. és nem azokhoz akik negatívan látják ezeket a fiatalon szülő anyukákat!!!
2017. nov. 26. 11:38
 35/69 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, ha neked valaki leírja a téneket, az miért is sértegetés? Nem igazán látom. Szerintem senki nem szidott itt téged, vagy beszélt veled csúnyán csak felvázoltuk, hogy átlagembernél aki nem kap a feneke alá mindent, és nem saját egzisztenciával rendelekző férfinak szül gyereket, hogy zajlanak ezek a dolgok.

Amúgy ha szerinted egy nő vagy 18 évesen, vagy 40-50 évesen tud szülni, akkor gratulálok...

Házat meg nagyon nehéz venni, de egy önerőt összelapátolni rá közösen igazán megoldható, sőőt, albérletet fizetni közösen, az is az.

De gondolom ez számodra mind távoli:)

Sok sikert azért az életben!

2017. nov. 26. 11:43
 36/69 A kérdező kommentje:

higyjetek amit szeretnétek!

és kedves utolsó nem egészen az jött át neked amit én kiakartam fejezni az írásomban.. és az hogy csak általánosságban beszéltetek erről ez nem így van mert a kérdések felém irányultak hogy mim van és miaz ami nekem tuti nincs .. előítélettel elkönyveltétek hogy aki fiatalon szül az semmit nemtud biztosítani...ennyi a lényeg! de mint mondtam a kerdesem egyáltalán nem is hozzátok szólt de látom az értelmezéssel gond van, ez több formában is megnyilvánult!

nem fogok reagálni mostmár tovább ezekre semmit sem mert nem vagyok kíváncsi a véleményetekre.. úgysem jutnának egyről a kettőre ti úgy én így látom a dolgokat!

itt lezártám ezt a témát! TINI MAMI HASONLÓ TAPASZTALATOT LEIRHAT HA SZERETNÉ BÁR ENNYI ELLENSZENVES EMBER UTÁN NEM HINNÉM HOGY BÁRKINEK LENNE IS KEDVE MEGSZÓLALNI!

2017. nov. 26. 12:01
 37/69 anonim ***** válasza:
74%

"nem fogok reagálni mostmár tovább ezekre semmit sem mert nem vagyok kíváncsi a véleményetekre"

Igen ez olyan jellemző, "tinimamis", aki nem azt mondja amit hallani szeretnék az csúnya gonosz és nem érdekel a véleménye.

Nem tudom mi lett volna veled, ha idetéved pár karakáns nő, aki még csúnyán is beszél veled. Vicces "felnőtt" vagy :)

2017. nov. 26. 12:03
 38/69 anonim ***** válasza:
66%

24valaszoló

örülök hogy nem mindenkit érint ez!:)

Azt nem érinti,aki átgondoltam vállalja abban a korban (meg azt, aki bunkókkal van körülvéve). Én 16 éves koromtól dolgoztam segédápolóként suli mellett a kórházban, érettségi után, levelező fősuli mellett pedig főállásban. A férjem 5 évvel idősebb nálam, szintén a technikusi után azonnal dolgozott (vagyis nem, egy évet katona volt ő még).

Mindössze nyolc hónap ismeretség után házasodtunk össze, majd ezután egy évvel született a lányunk. Tanultam a baba mellett végig, nem hagytam abba a fősulit (ezért is mentem levelezőre, mindenképpen korán akartam szülni), sőt, belekezdtem egy új szakba is. Meg tudtuk oldani, amikor már nem helyben tanultam, kéthetente szombaton felváltva a nagyik voltak a kicsivel meg a férjemmel :) Imádták.

Már 21 éves lesz a lány, mi 22 éves házasok.

2017. nov. 26. 12:09
 39/69 A kérdező kommentje:
azert mert nem törődöm mások negatív véleményével az tinimamis szokás..biztosan.. más a nézetünk és szerintem egy felnőtt nő is ugyanúgy rá hagyná! eleve nem hozzátok szólt a kérdésem! hanem a fiatalokhoz akik szültek vagy épp szülni készülnek..ti pofátlanul ide jöttetek adni az észt mintha ezt kértem volna!
2017. nov. 26. 12:09
 40/69 A kérdező kommentje:

38as hozzá szóló

nagyon jó hallani hogy ilyen jól alakult minden!:) további sok boldogságot kívánok nektek!

2017. nov. 26. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!