Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?
a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok
hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?
sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..
23 válaszoló
ezt teljesen megértem neked így hozták a körülmények ilyen a gondolkodás meneted és fontos volt a fiatalságod a szórakozás..
nekem viszont nem! nem jártam sehova sem el esténként ugyanis nagyon unalmasnak tartom a bulikat..nem hoz lázba, napközben is csak barátnőmmel beültem meginni valamit(nem kocsmába) ..amit itthonis megtudok majd ejteni hogy ide fogadom a barátnőm ..nekem tényleg ez az élet jön be ha mondhatom így.. és amint látom teis a másik kategória vagy de köszönöm hogy nem illetél sértő szavakkal..ez bánt engem hogy askálódnak mások életében pedig nem vagyunk egyformák kinek ez kinek az jön be és valószínűleg több ember van a te véleményeden és aki különbözik ettől az megvan szólva sajnos..
24valaszoló
örülök hogy nem mindenkit érint ez!:)
mindenkinek más a nézetet de mint írtam
ha lenne x éves munkaviszony mögöttem és úgy lennék egyedülálló anyuka szerintem semmivel sem lennék előrébb mint most egyedülálló anyukaként mivel így is úgy is mennem kellene dolgozni.. ugyanis a gyerek vállalás nem véletlenül két emberes !! ha egy apukának ítélnék a gyereket ő sem tudna jobb hátteret adni a gyereknek egyedül a mostani helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!