Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire bántották azért mert...

Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?

Figyelt kérdés

a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok

hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?

sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..

2017. nov. 25. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen egyetértek a kérdezővel! :) Legyetek nagyon boldogak! ;)
2017. nov. 26. 00:52
 22/69 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen! viszont kívanom! :)
2017. nov. 26. 00:56
 23/69 anonim ***** válasza:
95%
Talán arra mondják, hogy egy gyerek nagy felelősség és lemondás. Én 30 évesen vállaltam az elsőt és nem bánom, látom mivel jár, örülök, hogy volt fiatalságom, hogy a párommal sok mindent megéltünk ketten.Arról nem beszélve, hogy anyagilag is, most nem havi megélhetésről beszélek, hanem ház, nyaraló, megtakarítás is akkora jött össze.És a környezetemben se látok a boldogságtól ragyogó fiatal anyákat.
2017. nov. 26. 07:04
 24/69 anonim ***** válasza:
71%
Senki nem bántott. 20 évesen szültem.
2017. nov. 26. 07:43
 25/69 A kérdező kommentje:

23 válaszoló

ezt teljesen megértem neked így hozták a körülmények ilyen a gondolkodás meneted és fontos volt a fiatalságod a szórakozás..

nekem viszont nem! nem jártam sehova sem el esténként ugyanis nagyon unalmasnak tartom a bulikat..nem hoz lázba, napközben is csak barátnőmmel beültem meginni valamit(nem kocsmába) ..amit itthonis megtudok majd ejteni hogy ide fogadom a barátnőm ..nekem tényleg ez az élet jön be ha mondhatom így.. és amint látom teis a másik kategória vagy de köszönöm hogy nem illetél sértő szavakkal..ez bánt engem hogy askálódnak mások életében pedig nem vagyunk egyformák kinek ez kinek az jön be és valószínűleg több ember van a te véleményeden és aki különbözik ettől az megvan szólva sajnos..

24valaszoló

örülök hogy nem mindenkit érint ez!:)

2017. nov. 26. 11:07
 26/69 A kérdező kommentje:
és aláírom hogy vannak olyan fiatal anyukák akik felelőtlenül szülnek a szüleik terhére..de ezekkel a fiatalokkal veszik egy kalap alá a többit..mert ha fiatal akkor nem néznek ki belőle semmi jót.. amiről sajnos az ország tehet mert valóban nemsok az olyan fiatal aki kész biztos hátteret adni a gyerekenek!.. mindegy szerintem túl van tárgyalva köszönöm szépen azoknak akik normálisan válaszoltak! akinek nem inge véletlenül se vegye magára!! ebből a posztból inkább csak azt tudtam meg hogy mennyi negatív ember van aki a másikat bántani képes..
2017. nov. 26. 11:15
 27/69 anonim ***** válasza:
42%
Én személy szerint nem bántok senkit, akárhány évesen is szül, de annyira tud idegesíteni ez az " akármennyire van meg a körülmény meg minden" szövegelést. Igen az apukának megvannak a körülményei, te pedig így nyugodtan szülsz. Le lehet pontozni az 57%-ost, de más pénzére valóban könnyű szülni, és hátradőlni, hogy megvan minden.
2017. nov. 26. 11:15
 28/69 A kérdező kommentje:

mindenkinek más a nézetet de mint írtam

ha lenne x éves munkaviszony mögöttem és úgy lennék egyedülálló anyuka szerintem semmivel sem lennék előrébb mint most egyedülálló anyukaként mivel így is úgy is mennem kellene dolgozni.. ugyanis a gyerek vállalás nem véletlenül két emberes !! ha egy apukának ítélnék a gyereket ő sem tudna jobb hátteret adni a gyereknek egyedül a mostani helyzetben!

2017. nov. 26. 11:20
 29/69 A kérdező kommentje:
de mivel nem vagyok egyedülálló anyuka így nincs probléma.. szóval nem lehetne csak sok boldogságot kívánni és ennyi?!
2017. nov. 26. 11:22
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy vissza kell majd menni dolgozni, mindegy hogy hány éves az anyuka ( mert csak folyamatosan ezt hajtod), hanem hogy nem mindegy, hogy mennyiért, mit rakott már félre egy nő mire gyereket szült, milyen körülményeket tud teremteni a gyermekének akàr egyedül is, hogy nem szorul rá senki támogatására....17 évesen te még ezekre képtelen vagy!
2017. nov. 26. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!