Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?
a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok
hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?
sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..
Már miért ne igényelné?
Hogy milyen irigyek egyesek... :D
Hát figyelj..ugye a családi és az anyasági a nagy, közös állami kalapból van, ahova a dolgozó emberek által befizetett adó kerül. Úgy lenne igazságos, hogy kivenni is csak az tudjon, aki már tett bele, nem úgy hogy eltartanak, szülök gyereket hogy az állami segély is járjon, majd eltartanak tovább.
Az én fizetésemből több mint 130 ezret vonnak havonta ilyen-olyan adóra és járulékra, ami a fizetésem egyharmada(ami ugye járna nekem, mivel MEGDOLGOZTAM érte). Erre annak meg aki életében két szalmaszálat nem tett keresztbe, a semmiért kap pénzt, amiért én dolgoztam meg, nem ő.
Én beszüntetném a gyest, vagy munkavállaláshoz kötném.
Utolsó, az ugye megvan, hogy a kérdezőnek is ugyanannyi munkaviszonya lesz, mint neked? Csak ő nem 30 évesen lesz otthon teszem azt 4 évet, hanem 18 évesen.
Nem túl bonyolult, csak gondolkodni kell...
" a gyedet is megfogjuk igényelni ha a kicsi fél éves lesz a férjemnek van munka viszonya és csak hogy még irigyebb lehess mind a 130ezred a zsebünkben landól ugyanis mivel jól keres a párom a maximum gyedet fogja megkapni ami a 130nál még több!"
Egy pillanatra sem zavarjon hogy: "A gyermekgondozási díj havi összege a jövedelem 70%-a, !!!de legfeljebb havonta a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-a lehet!!!"
Legalbb informálódnál arról a pénzről amit a popód alá tolnak, te kis zseni :)
Amúgy vicces hogy más válaszolókat tartasz irigynek...Mire lennének ugyen irigyek? A kis "segélyeidre, ami a zsebetekbe landol"? Tudod másnak van saját, teljes fizetése, amiből tudja finanszírozni a saját és családja életét, és nincs szüksége rá hogy egy tinimamira irigykedjen.
Felvágni meg leginkább saját keresetre menő, nem a pasink keresetére. Jobb helyeken.
18 évesen biztos teis sokat kerestél.. ösztöndíjam van 120ezer nem sok de több mint a semmi..illetve nyugodj meg nem a segélyekkel dicsekszem párom 2000euro körül keres.. szóval hiddel bőven meglenne a segély nélkül is minden..de mint mondtam miért fosztanám meg a lányomat tőle ha egyszer meglehet igenyelni...
[link] 178 500 forint lehet a legtöbb.. ezzel elmondtam mindent
és nem a párom pénzével dicsekszem mert én is el tudnám tartani a lányomat ha arról lenne szó mint írtam már korábban..
tényleg egy csepp jóindulat nincs benned? nem untad még meg az áskálodást? azokra legyél dühös akik vilag életükben nem csinálnak mást csak gyereket gyártanak segélyre..szerintem én nem ezt tettem! azert ennél sokkal de sokkal többre szeretném vinni én magam is akár ott van a párom akár nincs! mert ugye szerinted biztosan elfog hagyni ..:D remélem befejezted végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!