Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?
a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok
hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?
sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..
En nem voltam egeszen 18 mikor szultem.
A szulesznok kibeszeltek a hatam mogott,hogy majd biztosan a szuleim nevelik,en meg jarok bulikazni.es majd apukaval is ket honap mulva szetmegyunk.
Aztan mikor 20 evesen bent voltam a 2.al,ugyan azon apatol,es lattak a nagyot is mennyire hianyzom neki akkor a padlot verte az alluk 😁😁
Hat igen...
Annyira nem erdekelt amugy.elengedtem.a sajat szegenysegi bizonyitvanyuk.
Imadtam fiatal anyuka lenni
Sokkal konnyebb volt mint most a 3.al kozel a 30 hoz.
Es apukaval a mai napig egyutt vagyunk.megvan mindenunk,sajat lakas,auto.szuloi segitseg nelkul.
A terhesseg alatt nem tapasztaltam ilyet,csak szules utan a korhazi napok alatt.
*bántottak
*szülhessen
bocsánat a hibákért szöveg javító...
köszönöm a választ.
tervezett volt az első baba is?:)
sajnos én már tapasztaltam ezt hogy a hátam mögött azt beszélték hogy elcsesztem az életem ezt egy 27 éves barátnőm mondta.. persze aztán én ezt megbeszéltem vele és belátta hogy ez erős kifejezés volt mert senki nem egyforma..de nemtudom mit gondolhat valójában ő pont az a személyiség aki még mindig tanul neki a karrier a fontos.. én 18 éves vagyok szerintem érettebb a felfogásom mint a mostani 18 éveseknek a baráti társaságom is idősebb nálam kevés az a 18 körüli akivel kitudok jönni.
nem szeretnék vitát mindenki a személyes tapasztalatát írja le légyszi és ne a másik tapasztalatát kérdőjelezze meg, köszönöm!:)
az is érdekelne aki fiatalon szült az hogyan építette a karrierjét tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!