Mennyire bántották azért mert fiatalon letettek terhesek?
a fiatal alatt kb 17-20 közötti idősekre gondolok
hogyan reagáltak rá az emberek? mennyire tudtátok figyelmen kívül hagyni a negatív embereket?
sajnos én azt vettem észre hogy akármennyire van meg a körülmény meg minden mégis elkönyvelnek téged hogy elcseszted az életed, pedig mindenki magából indul ki.. attól mert valaki igy gondolja még a másiknak pont ez lehet az élet hogy ilyen idősen gyermeket szülessen és mivel kevesebben vannak azok akik fiatal anyukák akarnak lenni..igyaz a természetes ha később szül az ember, és aki hamar az meg megvan szólva érte..
Igen az apukának megvannak a körülményei, te pedig így nyugodtan szülsz
NAgyon nagy baj lenne, ha mindenki úgy indulna neki egy kapcsolatnak vagy a gyerekvállalásnak, hogy azon agyal, mi lesz egyedül. :(
hát azért érdekel, ha a 38-asomat is lepontozzátok, hogy nektek mi a jó :)
Ezek szt baj, ha valaki több éves munkaviszonyban szül (teszem hozzá, Bokros idején nem volt gyed, csak tgyás és gyes), ha mellette tanul is, és nem válik el húsz év után sem?
az én körülményeim is megvannak hozzá!
mint írtam van hazám ( örökség)
tanulók még az igaz! ösztöndíjat kapok ami a magyar fizetéssel simán megegyezik
és februárban lesznek a vizsgáim.. utánna konkret állásom is lesz már ahová várnak!
természetesen nem egyből fogok menni mivel a kicsivel szeretnék lenni! és mivel megtehetem hogy ne menjek el dolgozni így megteszem..de ha netán elhagyna a párom és nem támogatná a gyerekét.. még akkor is tudnám fedezni a megélhetésünket!
annyi hogy a párom jobban keres nálam de idősebb is.. pár év múlva én is kereshetek majd olyan jól mint ő!
így amiket beszereztünk a kicsinek dolgokat( minden új) nagy igényű a párom mert megteheti..neki nem volt jó a 60ezres( amit en magam is tudtam volna finanszírozni) neki a 150ezres babakocsi kellett mert mindent megakar adni a lányának ( ami szerintem picit túlzás de van beleszólása és ha ő úgy akarta hát úgy lett)
egyáltalán nem esnék kétségbe ha egyedül maradnék egy gyerekkel hogy hogyan tovább valószínűleg ha még sehol sem tartanék akkor nem szülnék gyereket!
sok boldogságot nektek!:)
és egyet értek veled, nincs senkinek közé hozzá, én így érzem teljesnek az életem míg más úgy ha előbb a suli megvan..ennyi!
nagyon türelmetlen vagyok már alig várom hogy a kezemben tartsam a kislányom 37hkm :)
Sziasztok!
Én 29 évesen szültem, 1 éve. (nem azért írtam, mert fiatal anyuka vagyok). Egészségügyi dolgozó vagyok, 5 évet tanultam azért, hogy ezt a szakmát űzhessem, amit imádok. Soha nem fogok annyit keresni, hogy egyáltalán magamat eltartsam és még 2-3 gyereket szeretnénk. Egy 10 éves kapcsolatba szültem és persze bármikor elhagyhat a Férjem, de így nem lehet élni, különben annyi gyerek se születne, mint most. Nem a szüelimnek szültem, de szerencsére jómóduak és ha úgy alakul a segítségükre fogok szorulni és nagyon szívesen fognak támogatni engem és az unokáikat. Arról már ne is beszéljünk, hogy azért, mert esetleg elhagy valakit a férje akkor utána nem fogja legalább a gyerekei mt támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!