Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ilyen? Szégyenl...

Csak én vagyok ilyen? Szégyenlem magam nagyon.

Figyelt kérdés
24+3 hetes kismama vagyok. A terhességet is kis túlsúllyal kezdtem, azóta össz. 4-5 kg plusz van rajtam, a pocim is növekszik. Viszont annyira bánt, hogy nem az a kifejezett kismamás pocakom van, ami úgy szépen simul, hanem mintha csak hasra híztam volna. Zavar, hogy nem úgy áll rajtam a ruha ahogy szeretném, vagy ahogy eddig, zavar hogy nagy a combom is és úgy érzem magamat mint egy hordó :( Igaz eddig passzosabb felsőim voltak és azokat használtam, de ha most azokat veszem fel akkor nagy benne a hájam/hasam. Nem tudom mit tehetnék, de teljesen szégyenlem azt, hogy így nézek ki, aztán meg azt, hogy ilyeneket gondolok. A párom szerint hülyeségeket beszélek, de én teljesen elégedetlen vagyok mostanában mindennel.
2010. máj. 25. 13:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olyan aranyosak vagytok :) Kicsit jobb kedvem is lett :) Nekem is úgy van, mint ahogy előttem írta valaki. Felül kezdett el gömbölyödni, alul meg a zsírréteg. Ha megyek nem látszik úgy, de pl. ha ülök vagy biciklizem tök olyan mintha nagy zsírpárnám lenne. :(
2010. máj. 25. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Tegnapi 17:39-es vagyok, ülésnél nekem is pont ilyen volt, simán mintha csak háj lenne a pocimon. :-)) Most 27 hetesen már ülve is terhesnek nézek ki. :-)
2010. máj. 26. 10:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor remélem az én időm is eljön hamarosan :D
2010. máj. 27. 11:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 33 hetes, sokáig úgy voltam vele, hogy minek a terhes ruci nekem, majd veszek az eddigi kedvenc boltokban 1-2 számmal nagyobb felsőt... Na ezeknek az lett az eredménye, hogy amikor benéztem a tükörbe próbálás közben, majdnem sírógörcsöt kaptam, mert úgy álltak rajtam a ruhák, mint tehénen a gatya:)Persze kiemelték minden kikerekedett testrészemet is, ami szintén számomra borzalmas látvány volt. Itt határoztam el, hogy bizony nem árt, valódi kismami boltban nézni egy két felsőt, ruhát, mert tényleg nem véletlenül vannak úgy kialakítva, ahogy.. és láss csodát, az ottani rucikban, már jobban éreztem magam, és nem láttam olyan hurkásnak a testemet:)) Szóval szerintem elsőként ezzel segíthetsz a közérzeteden.

Most pont annyi idős babás vagy, amikor a poci rohamosan kezd nőni, így lehet, hogy mire ezt olvasod, már nagyobbnak látod a pocit.. velem így volt:) Napról-napra nagyobb lett:))

Szerintem sok kismami küzd hasonló "problémákkal" mint amivel te is, ez alól én sem vagyok kivétel.. én is néha (hahaha mindig) dinnyének látom magam, mert már kis tokám is van és olyan helyen is narancsbőröm, ahol el sem tudtam képzelni, hogy lehet ilyet produkálni, de a férjem szerint én vagyok a legszebb kismama és ő nagyon büszkén megy mellettem az utcán:)

Biztos, hogy a te párod is ezt érzi, mert biztosan te vagy neki a legszebb a világon!:)

2010. máj. 28. 00:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok duci kismama de a terhessegeim vegen mar nagyon vartam hogy ujra csinos legyek.Azert erre varni kellet,az a tipus vagyok aki szoptatas alatt hizik.
2010. máj. 28. 09:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Igy van ennel nagyobb soha senkinek ne legyen.
2010. máj. 28. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:

A babuci a 27.hétre lesz kb egy kg, és a 33.ra pedig 2kg- (átlagosan)- tehát hidd el, hogy kb innentől látványosan és igazán kismamisan fog nőni a pocid- főleg a 27.hét után.

Nálam legalábbis totál így volt. Most 37+2vagyok, igazán nem híztam sokat, de a hasam már akkora.... :-D Már zavar kicsit- és már várom a végét, hogy kibújjon ez a ficánkoló kisfiucska belőlem. :-D

Már mindennek nekiér, alig tudok az asztalhoz ülni enni, hajolni, a 2éves nagyfiammal foglalkozni.

A 24.hét még olyan jó volt!

Élvezd ki a kismamaságot, olyna szép dolog! És érezd jól magad! ez a legfontosabb, ha te boldog és kiegyensúlyott vagy, az a legjobb a babucinak is aki a pocakodban növekszik! :-)

boldog babásodást mindenkinek!

2010. máj. 28. 21:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Biztos eljön lassan az az idő, amikor már nem úgy fogok kinézni mint aki meghízott. Ez így kicsit kellemetlen mind öltözködésben, mind másként.

2010. máj. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!