HELP Fontos! Teljesen szomorú vagyok. Sokat hazudtam anyukáméknak már többször is mindig igyekszik anyukám hogy meglegyen mindenünk. és meg is van mindenünk és én mégsem becsülöm. Nagyon szégyenlem magam Mit tudnék tenni hogy ez ne legyen így?
úgy érzem hogy mindent elrontottam,hogy már nem bíznak bennem annyira mint a legelején.mit csináljak??:(teljesen padlón vagyok annyi csalódást szégyen okoztam már egy féregnek érzem magam:Smit tudnék tenni hogy változtassak ezen??
13/F
Beszélj anyukáddal! Öleld át, mondd neki, hogy mennyire szereted.
És ne érezd magad féregnek! Biztos nem vagy az.
Az őszinteség fontos! Milyen dolgokban hazudtál neki?
Nézd, már az egy nagyon nagy előrelépés, hogy belátod, rossz dolgokat tettél (hazudtál, becsaptad anyukádat stb.)
Az meg pláne, hogy szeretnél rajta változtatni.. Ez nagyon becsülendő dolog. Biztos vagyok benne, hogy anyukád is így fogja gondolni, ha elmondod mindezt neki is...
Szóval ne aggódj, csak mond el ezeket neki, és onnantól fogva próbálj meg őszinte lenni hozzá minden helyzetben.. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!