Mi ez az újévi szomorú kedvem? Meg a sok ismerősöm miért ilyen semmilyen kedvű ma?
Kezdődött ez az egész tegnap azzal,hogy elmentem barátnőmékhez(legyen ő K.),de megígértem a másik barátnőmnek(B-nek),hogy vele ebszélek csak este msnen,ez nem sikerült..:/ anyám elakart ráncigálni misére,azért mentem el K.-hoz.Aztán akkor hirtelen hangulatváltozások jöttek.Mondjuk B-vel szilveszter előtt 4 nappal folyamatosan veszekedtünk(mindegy is az oka,barátságból féltékenykedtünk egymás ismerőseire..stb.).Aztán most meg B.-vel kibékültem hála isten,de most vége a szünetnek(ez még nem lenne akkora nagy baj),de ugye tél van és egyszerűen elment a kedvem a/az:
-ismét koránkeléstől,
-hóban bejárástól,
-réteges öltözködéstől,
-hidegtől.
Nem tudom miért van,de úgy érzem,mintha az életemben valami törés,valamiféle/fajta változás(rossz) történne,és nyílván,9.-esként semmi sem olyan,mint rég.Nem tudom,mit csinálhatnék,de már az agyamra megy ez a folyamatos hangulatváltozás.Nem depresszió,az biztos.Mert amúgy mindig igazam van,és sajnos pesszimista vagyok!
Én eddig mindenben találtam jót,még a matek egyesemben is..:'O már kijavítottam azóta.
Értem,jó neked!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!