Váladék feloldása? Már semmilyen ötletem nincs.
3 hónapos kisfiam folyamatosan szörtyög, "horkol". Próbálnám feloldani a váladékot az orrában, de semmi nem jön! Porszívós orrszívót használok, előtte Sterimárral befújom a nóziját, mentolos krémmel kenem, de semmi.
Ezek szerint semmi nincs a kis orrában? Akkor mitől szötyög vajon?
ha nagyobb lenne akkor lehetne gőzöltetni vele kamillateás gőzöléssel.
nem merem írni mert nem tudom lehet-e ilyen kisbabánál.
kérdezd meg a gyerekorvost!
ilyen picit elvinnék orvoshoz.
ö tuti ír félampulla kalciumot, az is segít az orrnak. és rendes arrsprét, mert a sterimár csak sóoldat.
nekem azt nmondták a korházban hogy elöször sóoldattal kimosni majd leszívni, majd a rendes orrsprével be kell fújni, én azután ha 15 perccel szörcsög akkor megint leszívom.
Köszi a válaszokat!
Vittem orvoshoz. Ő mondta a sterimárt, felírta ezt a mentolos krémet, és sóoldatot. Mindet használjuk, és kammillával + enyhe mentás vízzel párologtatok.
Éjjelente a legrosszabb, olyan hangokat hallat, mintha tiszta takony lenne az orra, de az égvilágon semmi nem jön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!