Hogy csinálja? Kiváltottuk az uzsonnát gyümivel, ebéddel próbálkozunk, de nem kell a babámnak semmilyen zöldség. A védőnőm javasolta a tejpépet, de mikor?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:44
1/3 anonim válasza:
Tejpépet adhatsz, de ne ebédre, mert akkor azt szokja meg. Először akkor próbálkozz a tízórai vagy a vacsora kiváltásával, arra adhatod. Ha nem, akkor én úgy csináltam, hogy a zöldséget összekevertem gyümölccsel, pl meggy krumpli, répa alma, tök barack ilyesmik és folyamatosan csökkentettem a gyümölcsöt, hogy szokja az ízt.
2/3 anonim válasza:
Én ebédre adtam főleg gyümit 6-8 hónapos kor között, csak ezután ette a főzeléket délben, és uzsira gyümölcsöt.
Keverj a zöldséghez valami édes gyümölcsöt.
ha nem ezsi, ne erőletsd, nem kell a minden babának répát, krumplit, ennie, mert az a szokás.
Lehet elég még neki az 1 szilárd kaja.
Mennyi idős?
3/3 A kérdező kommentje:
7és fél hós!Vacsira nem akarom neki a tejpépet,arra hagyni akarnám a szopit!Lehet a tízóraival kéne próbálkozni?Lehet ezt így,hogy hirtelen ebédről áttérni a tízóraira?
2011. aug. 10. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!