Nagyon szégyenlem magam, mit tehetnék?
Én 21/F vagyok, szűz és még barátnőm sem volt. Meg személyiségemből adódóan barátaim sincsenek, bár erősen dolgozok rajta, hogy legyenek. Nem a 14-15 évesekről kell példát venni. Nem kell görcsösen akarni, mert akkor biztosan nem lesz senkid. Én soha nem voltam nagyszájú, vagány ember, önbizalomból is hiányom van, nem is tapadnak a lányok, meg valahogy én sem kerestem őket. Bár mostanában már jól lenne azért egy társ, de úgy vagyok vele, majd egyszer véletlen összetalálkozok valakivel, mert sok kapcsolat csak egy véletlen beszélgetésből indult. Persze azért próbálok én is tenni az ügy érdekében.
Ha valaha is lesz barátnőm, sokkal jobban megbecsülöm azt aki szűz, nem feküdt le minden kis suhanccal. Egyébként is 18 évesen bőven ráérsz még barátot találni, a környezeted véleményével pedig ne foglalkozz. Lehet, hogy mire te megtalálod az igazit és még javában szerlemes leszel, addigra ők (a korán nemi élete élő 14-15 évesek) kiélt, kiégett emberek lesznek, megannyi szerelmi csalódást elszenvedve, átélve azt az érzést, amikor valakinek csak szexre kellenek.
21/F
Eddig nekem csak 1 b.nőm volt és ő talált meg engem és kb 2 hónap alatt vége is lett :D Nem is volt semmi sem, szűz vagyok még de f*szt érdekli :)
18f
Inkább büszke legyél magadra!!!
Nem adtad oda magad (akárkinek/mindenkinek) még fiúnak csak azért, hogy a szűzességed elveszítsd!
A fiú, akibe szerelmes leszel és megtörténik majd a dolog, fogja értékelni, hogy Ő az első számodra és a megbecsülés is első helyen lesz!!
Szerintem ne szégyenkezz miatta.
Anyukám első pasija 17 éves korában volt, aztán neki utána sorban jött a többi.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!