Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, viszont nem a legszebb, szóval néha úgy érzem, hogy kicsit szégyenlem. Tudom, nem kéne, hogy mások véleménye érdekeljen, de mégis vannak ilyen érzéseim. Miért, mit tehetnék ellene?
Biztos, hogy nagyon szereted? Mert altalaban ha egy ember szeret egy masikat elfogadja ot ugy ahogy van.
Szerintem tedd te is ezt ha szereted. Ne az foglalkoztasson, hogy masok mit gondolnak hanem hogy boldog legyel azzal akit szeretsz.
figyu, orulj, hogy megtalaltatok egymast. te vonzónak talalod? valoszinuleg, kulonben nem lennel egyutt vele.
40 ev mulva mindenki egyforman csunya lesz (nemcsak o, te is, meg mindenki, aki most fiatal, és "szép"), es ti boldogan ellesztek, es lehet egy szebb pasival meg nyirnatok egymast
amugy nalunk en vagyok a kevesbe vonzó, ha csupan a kulsoseget vesszuk szemugyre (en vagyok a lany), és az en paromat is zavarta, hogy nem birnak a haverjai, én nem igazan torodtem veluk, és kb fel ev utan o se. (addig se nagyon, csak o az a fajta, aki mindenkinek meg akar felelni). eltelt 10 ev, mi mindig egyutt vagyunk, boldogok vagyuk, varjuk a babócánk, a haverjai (akik nem birtak) meg meg mindig egyedul vannak, nemelyik meg mindig egyetemista, nem jutott tul az iszunkhanyunkbelefekszunkon, a normalisabbak meg megismertek, es jól kijovunk (tobbnyire azokkal, akiknek szinten csaladjuk van mar), olykor egyutt megyunk ide-oda.
nincs igazan konkluzio, ez van, ok is boldogok, mi is.
a kerdesedre valaszolva: nezd meg a baratod. ne a kulsosegeket, hanem o magat, amitol o o, amitol szereted. es oleld meg, adj neki egy csokot, es gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy.
vannak, akik sosem talaljak meg a parjukat. te megtalaltad. tedd a szivedre a kezed: elcserelned más (esetleg jokepubb) pasiert?
ha igen, akkor nem o az igazi, tenyleg keress mast, ha pedig nem, akkor ne torodj vele.
nem vagy hibas az erzeseid miatt, ne legyen lelkiismeretfurdalasod, az evek belenkneveltek, hogy mi mindennek es mindenkinek kell megfelelnunk, de a boldogsaghoz vezeto legelso lepes az, hogy magunknak feleljunk meg, alljunk ki magunkert, es utana johetnek a tobbiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!