Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Elvárod a párodtól hogy téged tartson a világ legszebb nőjének?
Nem. Viszont azt igen, hogy engem tartson a világ legJOBB nőjének, hiszen engem választott.
Egy nő ne szép legyen, hanem jó. (nagypapám bölcsessége :-D)
neeem, butaság lenne :D
elvárni nem várom, de jól esik, ha ezt mondja :D (mégha tudom is, hogy nem így van :))
bár annak sem örülnék, ha mondogatná, hogy ez vagy az milyen szép
Igen.
Mert Ő is a legszebb, legjobb, legcsodálatosabb, legnagylelkűbb ember a számomra.
Én nagyon szerelmes vagyok belé, és már évek óta.
Vannak más jóképű férfiak is, de olyan, mint Ő nincsen.
Nekem Ő a legszebb, a legvonzóbb.
Szerintem én is neki.
Ja, nem, bocsánat, mert azt mondta, hogy: "A világon a legszebb nő Te vagy, és Monica Bellucci.":))
Monicával szívesen osztozkodom a figyelmén, mert valóban csodálatosan gyönyörű.
Nőként én is szájtátva nézem, hogy milyen szép, kecses, vonzó, tetőtől talpig Nő.
Nem várom el. Tudom, hogy szép vagyok, de azért vannak nálam szebb arcú vagy nagyobb mellű nők. Viszont, amikor ennek ellenére mondja, hogy én vagyok a világon a legszebb (mert mondja), akkor az baromi jól esik :$
22/N (30/F és 6 éve együtt)
Én azt várom el, hogy NEKI én legyek a világ legszebb nője. Ha nem így lenne, akkor azt érezném, hogy nincs velem megelégedve és rossz lenne szerintem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!