Csak én vagyok ilyen? Szégyenlem magam nagyon.
Szia!
nem szabad így hozzáállni. egy kismama mindig szép...a párom szerint ilyenkor máshogy vagyunk szépek, és így természetes. mondjuk én teljesen más véglet vagyok. kb 5 kg híztam, nálam is hasra és mellre ment, de eleve nagy melleim voltak, így más a pocak állása, kerekecske és elég nagy. szóval biztos te is nagyon szép vagy kismamának, én sem vagyok mindig elégedett a tükör előtt, mert látom nagy a combom, a mellem, a ruha nem csinos, nem úgy áll ahogy szeretném. de hát ki nincs ezzel igy terhesség előtt is? nem lehet minden tökéletes, de biztos van olyan ruha ami teljesen passzol hozzád. és az is olyan jó érzés, ha a párod azt mondja szép vagy neki igy is. nem kell magad szégyellni, hidd pár hét, lehet hogy csak kettő, és jön az a pociforma amit szeretnél, hisz nálad is hamarosan hetente egy centit nő, és az bizony sok. vigyázz magadra, és legyél boldog, most ez fontos a babónak. jó babavárást! 26h km
Ne aggódj, később még lesz igazi kismamás pocakod. :-)
Engem meg az zavart, hogy télre esett a nagy hasas korszakom, a kabátban elveszett a hasam, és soha, senki nem vette észre rajtam a villamoson, hogy babát várok. Helyet sem adtak soha. Sajgó, majd leszakadó derékkal kellett küzdenem az ülőhelyekért, és nem egyszer álltam félórákat, mikörben 18 éves fickók végig terpesztettek...
Köszönöm szépen :) Eddig nem volt ilyen bajom, nyugodtan felvettem, amit eddig. Csak tegnap óta valamiért nem úgy látom magamat, mint eddig. És ez nagyon zavar.
Kedves utolsó! 78kg-val kezdtem a terhességet (túlsúllyal), akkor sem voltam soha megelégedve magammal, de sem a sport, sem a fogyókúrák hada nem segített, csak a koplalás így sikerült akkor 86-ró 72-re lefogynom, de visszahíztam sajnos 78-ra. De akkor mégis másabb volt, mert jobban eloszlott rajtam a súly (mindenem nagyobb volt:comb has fenék)kevésbé bántotta a szememet a kinézetem. De mostanában amúgy is elégedetlen vagyok mindennel és tegnap ez megmutatkozott a testemnél is.
Szia!
Nekem is a súlyom a problémám.75kg-ról indult a terhességem most 12+6h kismama vagyok és már most sokat híztam:(Az a 4-5kg amit felszedtél az normális,ne aggódj miatta.Biztosan aranyos kismama vagy:)Én örülnék a legjobban ha csak ennyit híznék!
Boldog baba várást!
Szia!
Először is irigyellek,hogy még csak ennyit híztál...én sokkal többnél jártam ott ahol most te vagy és 72ről indultam(180cm)...ez az utolsó hetem és a súlyom :D:P...nos nem kell magad szégyellned-a hasad gyönyörűen ki fog gömbölyödni meg a többi testrészed is...persze ilyenkor furi az egész,én is így éreztem...de ez nem szimpla hízás ennek oka van és az a ti babátok és ha erre gondolsz,hamar túl leszel ezen a "rossz érzésen" sőt legyél inkább büszke rá...vegyél kismamaruhát...vagy olyat vegyél fel,ami kidobja a hasad,hogy az emberek lássák,hogy ott növekszik a trónörökös,hidd el örömmel nézik meg az emberek a kismamákat sőt,még beszélgetni is fogsz olyanokkal,akiket nem is ismertél:).És ezeket a heteket használd ki,mert a végén lesz kb 3 ruhadarabod,amit szívesen fogsz hordani és nem azért mert szép,hanem mert kényelmes.Én pl 3 pólót hordok és van kb 3 melegítőnacim , amit felveszek,mert más nem jön rám és venni nem veszek már..sztem sokan így vagyunk...remélem kicsit jobb lett a kedved :) ...boldog babavárást :) 38+4h km
Szia!
Én teljesen megértelek! Én nálad több kilóval kezdtem a terhességet. És én is irigykedtem a vékony, csinos kismamák pocakjára. Még hasonló kérdést is tettem ide ki, mint most ez.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem nem úgy nőtt a pocakom egyik terhességemnél sem, mint a legtöbb (vékony) kismamának, hogy alul elkezd szépen gömbölyödni. A fenéket! Először is a sajnálatos zsírpárnától nem látszódott semmi az első 3-4 hónapban. Én már kézzel éreztem a változást, hogy keményebb, hogy ez már nem csak a zsír, hanem a baba, de látszólag nem volt különbség. Aztán elkezdtem "gyomrosodni". Vastagodni gyomortájon, mintha oda híznék. Na ez volt az amorf, teljesen alaktalan időszakom, amikor én már láttam magamon a változást, de úgy, mint aki felszedet 10 kilót, és nem pedig kismama. (Gyanítom, Te most ebben a fázisban érzed magad) Aztán hirtelen, 1-2 hét után kismama formájú lettem :) Épp millió cuccal jöttem hazafelé, magam előtt összekulcsolt kezemben vittem a kabátomat, rámnézett a szomszéd csaj, és megkérdezte: Te terhes vagy? Na, innentől volt nyilvánvaló az alakom. És olyan szép, gömbölyű (igaz, jó nagy) pocakom lett a végére... 11-12 kg-ot szedtem fel mindkét terhességgel, ami a szülésnél nagyjából le is ment mind, mert 4 kiló feletti volt mindkét babám.
Remélem, pár hét múlva már Te is élvezni fogod az állapotodat!!! :)
Én szerintem ez meg független attól, hogy dagin kezded a terhességet, vagy soványan, mert én például úgymond vékony testalkatú vagyok, mégis úgy éreztem magam a két-három héttel ezelőttig, mint egy kisebb bálna. Kell egy kis idő a testnek is, hogy észrevehető legyen a változás, és egy kismama bárhogy szép, akár dagibb, akár vékonyabb, egy idő után nem lehet összetéveszteni, hogy valaki kövér vagy terhes!! Egyébként sokat lehet segíteni a ruhákkal is, nekem az volt a legnagyobb gondom, hogy mit vegyek fel napról-napra. Most van egy darab terhesfarmerom, ami nagyon kényelmes, és csomó pólóm, amiket a tesco-ból szereztem. Érdemes ott körülnézni, tökjó cuccok vannak, és tök olcsón. Én nem vagyok híve a terhesség alatti nagy ruhavásárlásoknak, úgyis csak néhány hónapról van szó.
Ne keseredj el, szép vagy!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!