Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?
Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂
Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)
Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!
Gratulalok a novogeto babszemekhez! 🙂
Ki meddig tervezi, hogy dolgozni fog? En tegnap mar sirva jottem haza, hogy rohadt faradt vagyok, lefaraszt a munka, az utazas, a rosszulletek. Csak a penz miatt megyek dolgozni, de neha elgondolkozom, hogy megeri?
Így igaz. Augusztus eleje. Augusztus 3ra vagyok kiírva.
Kedves Kérdező, én már másfél hete itthon vagyok, mert eleomlott a cégnél a fűtés, és inkább eljöttem. De szeretnék visszamenni majd.
Kedves Kérdező, Veletek minden rendben?
Pipere20 sajnálom ami Veled történt. Én is próbaidőn vagyok még, nem tudom, hogy a későbbiekben mi lesz...
Igen, sajnos Kedves utolsó, nagyon sok ilyet hallani... :(
Én 23 vagyok :)
Nekem jol fogadtak a babat, a fonokasszony gratulalt. Mar hivatalosan is be lett jelentve, igy elvileg vedve vagyok, de kollegak riogatnak, hogy ez semmit sem jelent.
En 28 eves vagyok.
Junius kozepeig terveztem dolgozni, de lehet mar junius elejen kiiratom magam.
Örülök neki,hogy legalább neked jól fogadták! Bár amúgy mikor bejelentettem,nekem is gratuláltak,aztán meg jött a duma a hátam mögött... Kicsi város,mindent visszahallani... Mondjuk pont leszarom a véleményüket! :D
Akkor eddig én vagyok a legidősebb itt... Sajnos öt éve elmart az életemből az első férjem,nem akart gyereket,így külön mentünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!