Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?
Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂
Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)
Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!
Képzeljétek... Tegnap voltam védőnőnél, és rákérdeztem. Megyénként más a szokás. Mondjuk Bács-kiskun megyében nem kell érte fizetni, de viszont Csongrád megyében igen.
Ez nem igazságtalanság? Erre miért nincs egy szabály?
Itt kaposváron 12ezer állítólag
Dombováron 8ezer.
Sziasztok!
Új vagyok itt,csak most találtalak meg titeket!
Én augusztus 24-ére vagyok kiírva!
Másfél év után sikerült a babó,első gyermek lesz nekem. A páromnak már első házasságából van egy 12 éves lánya,és egy 10 éves fia.
Január 3án voltam dokinál,és már akkor volt szívhang,édes zene volt füleimnek. :) legközelebb 26án megyek.
Én már az elejétől nem dolgoztom, rögtön táppénzt javasolt a nőgyógyász,mivel hogy ilyen nehezen jött a kis drága,nameg hát erős vegyszerekkel dolgozom... és progeszteron készítményt is szedek a 12. hétig.
Nekem a tüneteim rögtön megvoltak,már a nem várt előtt is. Már akkor éreztem,hogy összejött,pedig a tesztet csak 2 nap múlva csináltam. Azóta is tart a folyamatos hányinger,néha hányok is,émelygés,alig bírok enni,cicim nagyobb lett és nagyon fáj,feszül.
Mindenkinek nagyon boldog és komplikációmentes babavárást kívánok! Üdv! Melinda
Gratulálok Neked Melinda! Boldog babavárást ;)
11+4 hkm :)
Köszönöm :)! Én Kecskeméten fogok szülni :)
Épp most tartok a 12.heti uh-ra :)
Sziasztok.Én is ma voltam 12.hetes uh-n..Akkorát nőtt másfél hét alatt,hogy 1hetet ugrottunk előre 😊64mm a kis drazsé😊 Én kaposvári vagyok,de eszembe sincs ebbe a "kórházban"szülni..Dombovárra megyünk.Nagyon szimpi ott minden 😊😊
Tüneteim majdnem teljesen megszüntek a tüneteim, csak a fáradság maradt meg.😔
Sziasztok!
Köszönöm kérdésed, igen, minden a lehető legnagyobb rendben van :). Mi azért nem nőttünk még ekkorára. Az én gyönyörűségem még csak 50mm :). Ma meg vérvétel. Remélem ott is minden rendben lesz :). Te mikor mész majd uh-ra? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!