Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog szulni elolathatoan...

Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?

Figyelt kérdés

Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂

Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)

Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!

2016. dec. 11. 10:59
 81/131 Kicsilapu ***** válasza:
Nekem most nem nagyon van tünetem, talán egy kis hányinger. Én ma azt álmodtam, hogy lányom lesz...:D Viszont fiút érzek. Tudom hogy az egészség a fontos,de amúgy fiút vagy lányt szeretnétek?
2017. jan. 19. 11:02
 82/131 anonim ***** válasza:
A szivem vàgya egy kislány :) azt is érzek... ;) De ha fiú lesz, őt is imádni fogom :). Csak egészség legyen ;).
2017. jan. 19. 11:40
 83/131 A kérdező kommentje:

Sztem hallgass a megerzeseidre. En nagyon fiut szeretnek, de biztos vagyok benne, hogy lany lesz, de nem baj, mar kezdek hozzaszokni a gondolathoz.

A tuneteim meg mindig tartanak, reggeli rosszullet, este faradtsag. Keptelenseg igy dolgozni es haztartast is vezetni. Feggel keptelen vagyok elindulni a munkaba, ezert del-delutan lesz belole es ezert estig maradni kell, majd mire hazaerek esek be az agyba. Nagyon elegem van. Komolyan fobtolgatom ezt a maradok itthon szulesig dolgot, csak hat a penz... ferjem is noszogat, hogy kibirod, kell a penz. 😞

2017. jan. 19. 11:41
 84/131 Kicsilapu ***** válasza:
Én is lánykára (egy kis Lucára) vágyom már kisgyerek korom óta. És a név sem változott azóta sem.Hálistennek a páromnak is nagyon tetszik ez a név. Persze én sem fogok szomorkodni,ha kisfiam lesz. :)
2017. jan. 19. 11:43
 85/131 Kicsilapu ***** válasza:
Szerintem fontosabb az egészség,kérdező. Sajnos igen fontos a pénz,mi sem állunk jól,sőt albérletben lakunk,de inkább maradtam itthon ha már ilyen nehezen fogant meg, nem akartuk hogy bármi baj legyen.
2017. jan. 19. 11:48
 86/131 A kérdező kommentje:

En teljesen egyetertek veled. 😞

Amugy tenyleg netto 3640 a tappenz napi szintre lebontva?

2017. jan. 19. 12:10
 87/131 Kicsilapu ***** válasza:
Azt nem tudom,nem értek hozzá! :) Még nem kaptam meg az első táppénzt.
2017. jan. 19. 12:29
 88/131 anonim ***** válasza:

A tappenz osszege, ha megvan a szukseges nap munkaviszony, akkor a bered 60%-a.

De ha mondjuk sokat keresnel es a bered 60%-a napi szinten egy komolyabb (10-15e Ft koruli) osszegre jonne ki, akkor nem kapsz annyit, mert maximalizalva van az osszeg, napra lebontva 8500 Ft korul van most (minimalber 2-szerese /30), de ebbol meg lejon 16% SZJA.

2017. jan. 19. 12:46
 89/131 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Próbálj meg pihenni! Az egészség és a babóca mindennél fontosabb!
2017. jan. 19. 13:10
 90/131 pipere_20 ***** válasza:

Én is totál fiút érzek,de én is múlt éjjel azt álmodtam,hogy kislány lesz.:D

A családban mindenki azt mondja tuti kislány..csak én vagyok aki fiút érez :D de igazából mindegy,csak legyen olyan egészséges mint a makk.:)

2017. jan. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!