Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?
Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂
Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)
Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!
Sztem hallgass a megerzeseidre. En nagyon fiut szeretnek, de biztos vagyok benne, hogy lany lesz, de nem baj, mar kezdek hozzaszokni a gondolathoz.
A tuneteim meg mindig tartanak, reggeli rosszullet, este faradtsag. Keptelenseg igy dolgozni es haztartast is vezetni. Feggel keptelen vagyok elindulni a munkaba, ezert del-delutan lesz belole es ezert estig maradni kell, majd mire hazaerek esek be az agyba. Nagyon elegem van. Komolyan fobtolgatom ezt a maradok itthon szulesig dolgot, csak hat a penz... ferjem is noszogat, hogy kibirod, kell a penz. 😞
En teljesen egyetertek veled. 😞
Amugy tenyleg netto 3640 a tappenz napi szintre lebontva?
A tappenz osszege, ha megvan a szukseges nap munkaviszony, akkor a bered 60%-a.
De ha mondjuk sokat keresnel es a bered 60%-a napi szinten egy komolyabb (10-15e Ft koruli) osszegre jonne ki, akkor nem kapsz annyit, mert maximalizalva van az osszeg, napra lebontva 8500 Ft korul van most (minimalber 2-szerese /30), de ebbol meg lejon 16% SZJA.
Én is totál fiút érzek,de én is múlt éjjel azt álmodtam,hogy kislány lesz.:D
A családban mindenki azt mondja tuti kislány..csak én vagyok aki fiút érez :D de igazából mindegy,csak legyen olyan egészséges mint a makk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!