Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?
Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂
Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)
Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!
Nem sajnos, megint hanytam es nem tudtam bemenni.
Nem tudom, hogy fog zajlani a tovabbi nalunk, jovo heten megyek vmikor ujabb uhra, meg hetfon vedono, nekem meg 3 het a genetikai uh.
Szia! Udv itt 🙂 Te akkor mar inkabb szeptemberre vagy kiirva, nem?
Mas tema: ti mertek szexelni miota megtudtatok, hogy babat vartok? En felek, mert annyi mindent hallottam. Feltem a babat.
Igen Szeptember 7 számolva !
36 vagyok es ez lesz a harmadik ! A babának a szex egészséges , probléma mentes terhesseg esetén nem árt ! Mindegyiknel csinaltuk ugyan ugy mint előtte 😀 ...Azt olvastam valahol hogy a női orgazmus a babának simogatolag hat , és boldogság hormont szabadít fel .Szerintem ha minden ok a kismamaval, akkor lehet szexelni .Főleg azert is hogy a leendő apuka ne érezze ugy hogy minden a várva várt baba körül forog csak , hanem hogy ő is fontos .Masik meg hogy ha a babó a világra jön , ki tudja az ejszakazastol , kimerültségtől mikor lesz az embernek kedve ujra szexelni ! A szülés kozben elszenvedett sérülések meg ugye szinten nem elhanyagolhatók , meg a gyermekágyas időszak amúgy is szex mentes 😬 .Én csaszaros leszek ...harmadszor 😬
Sziasztok. Végig olvastam az előbb mindent. Mindenkinek hatalmas nagy gratuláció a babához :)!
Én ma vagyok 10+5 hetes. 9+4 voltam amikor utoljára voltam uh-n, akkor volt 29,2 mm a kis drágám. Jövőhét hétfőn megyek majd a 12. heti genetikai uh-ra. Ti mikor mentek? Vagy valaki volt-e már? Hogy vagytok? :)
Sziaa.mi is jövöhét hétfőn megyünk genetikaira.rettentően izgulunk.remélem minden rendben lesz.
Helyileg hova mentek,hol szültök?
Szia! Jaj, én is nagyon izgulok.
Én helyileg Kecskeméten fogok szülni, és Ti?
Ti mit hallottatok róla? Nálatok fizetős a vérvétel?
Én Ausztriában élek és itt fogok szülni .Nem tudom hogy megy itt, azt tudom hogy nem ismerik a hálapénzt .Igaz orvoshoz magamba jar az ember itt is.A másik két gyerekem Szegeden szültem.Csaszaraim voltak elôtte is, úgyhogy most is az lesz !
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!