Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog szulni elolathatoan...

Ki fog szulni elolathatoan 2017 augusztusaban?

Figyelt kérdés

Ferjemmel 3 eve probalkozunk, voltunk meddosegiben, egy evunket vettek el es semmi elorehaladas nem volt. Nyaron egy nagyon doktornot talaltunk, es fel ev utan itt a kezeles eredmenye 🙂

Elvileg augusztus 9.ere vagyok kiirva. (5 het+ 5 napos vagyok)

Kedves kismamak, csatlakozzatok, beszelgessunk!

2016. dec. 11. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:

Szuper, jo hir :)

Ma napkozben mar nekem is kicsit alabhagyott az emelyeges, de nem az igazi. Mondjuk legalabb mar fozni tudtam. Nekem van etvagyam rendesen, amig eszem legalabb nem vagyok rosszul...pedig sosem voltam tul nagy etku.

2016. dec. 21. 16:00
 32/131 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok.èn is szòltam hozzá màr párszor.ma töltöm a 7hetet.már jelentkezett az èmelygès,ami akár egèsz nap van,olyan kellemetlen.volt hogy inkàbb erőltettem a hányàst hogy tùl legyek rajta,aztán jobb lett.èhes vagyok nagyon,sokszor megkivànok dolgokat de csak amèg ott nem lesz az idő hogy meg is egyem,nem esik jòl. :( Sz.
2016. dec. 22. 08:00
 33/131 anonim ***** válasza:

Nekem is egesz nap van, csak en nem tudok hanyni. Nem vagyok hanyos, inkabb hasmenos (IBS). Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok elkezdtem elevit plust szedni, eleinte nem volt vele baj, de 1 het mulva azt vettem eszre, hogy tonkrevagta az emesztesem, puffadtam is rendesen. 3 napja abbahagytam, inkabb sima folsav tabit + 1-2 vitamint vettem be.

Na azota a hasi panaszok megszuntek, es az emelyges is alabb hagyott, nem az igazi, de valamelyest viselheto. Tegnap mar sikerult bejarni 1-2 hiper-szupert is, hogy elintezzem a bevasarlast. Igaz szorongattam a zacskot boszen, mert nagy volt a tomeg,meg a meleg :D

Kozben szorgalmasan probalkozok mindennel. Cocculine hoemo bogyo, b6 es a hideg cola (en light-ot iszom) cirtommal csodakra kepes. Estere mondjuk eg tole a gyomrom, de nehany szem keksz segit rajta. Bar lehet ez az allapot hullamzo, tobbektol hallottam, hogy vannak jobb es rosszabb napok. Nekem 1. babam lesz, nincs tapasztalatom.

Kitartast!

2016. dec. 22. 08:55
 34/131 anonim ***** válasza:
Ezt a colàt annyit hallom,mostmár kipròbàlom :) nekem 2.gyerek,de magamra sem ismerek.elsőnèl reggel 1hányás ès egèsz màsnap reggelig el is felejtettem a rosszullètet.mostmeg...bár azèrt tudok dolgozni,elmenni ide-oda de kellemetlen egèsz nap.
2016. dec. 22. 09:49
 35/131 pipere_20 ***** válasza:
Szerintem ne eröltesd a hányást.én is voltam így,és (sajnos) semmi.:(Én enni még mindig nem tudok rendesen,kicsit éhesnek érzem magam,de ha elém kerül vmi már nem is kell..:(pedig az első pár hétben nagyon jókat tudtam enni,pláne ha volt hozzá tejföl :D
2016. dec. 22. 12:21
 36/131 anonim ***** válasza:
Zavar is,hogy karácsony,ami általában a nagy kajàlàsok ideje,èn meg alig birok enni.de legalàbb nem jön fel plussz kg :) Sz.
2016. dec. 22. 13:33
 37/131 A kérdező kommentje:

Tenyleg probaljatok ki a kolat, nekem segitett. Ma halisten nem is voltam rosszul. Annyira 😀 Remelem hamarosan elmulik, szeretnek visszamenni dolgozni.

Holnap megyek ujabb ultrahangra, talan most mar tenyleg fogom hallani 😊

2016. dec. 22. 15:16
 38/131 anonim ***** válasza:

Remelem minden rendben volt az UH -n :)

En jovo heten megyek (7+3 hetesen) majd, szinten ugyanezen remenyekkel :)

2016. dec. 23. 12:57
 39/131 anonim ***** válasza:
Ittam ma,hogy a colátòl e de sokkal elviselhetőbb a dolog.èn 2.àn megyek 8+4en,szivhangot hallgatni :) Sz.
2016. dec. 23. 13:57
 40/131 A kérdező kommentje:

Akkor ez a kola tenyleg jo megoldas 🙂

Hallottam a picit. Hihetetlen. 13mm 😍

2016. dec. 23. 19:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!