Decemberben,2017-ben szült/ szülő anyukák?!
Figyelt kérdés
Január 6.ra vagyok kiírva a kisfiúnkkal, első baba és Szilárdnak fogják hívni.
Érdekel magyon ez a téma:
Ki mikorra van kiírva vagy mikor szült? Kislány vagy kisfiú? Hanyadik baba? Es hogy fogják hívni a kicsit?
2016. dec. 7. 11:12
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve ha van tesó mennyi a korkülönbség és neki mi a neve?!
2016. dec. 7. 11:14
2/8 anonim válasza:
Kamilla Vivien-4éves
Március 15-én érkezik Nina és Zsombor.
3/8 anonim válasza:
2014. Aug 15. Lány Olivia
2016. Feb. 28. Fiú Kristóf
2017 május 22. Passz a nemét. A neveket illetően se tudok dönteni. :)
4/8 anonim válasza:
3 vagyok.
18 hónap van az első két gyerek közt.
16 hónap lesz a második es a 3. gyerek közt.
:)
5/8 p.szabina1223 válasza:
Hello :) 2017.05.04.-re vagyok kiírva. A nemét nem szeretném megkérdezni, meglepetést szeretnék. Első baba. Nevekben még nincs tuti befutó, sok név tetszik. Jó babázást neked, nagyon szép neve lesz a babának, a Szilárd nekem is tetszik.
6/8 anonim válasza:
Dec 14en(program császár) kisfiú Alex :) Van mar egy kisfiunk Ő Dominik és 3eves.
7/8 anonim válasza:
2013.05.11-én szültem az elsőt. Csongor lett :)
és most várjuk huszadikára a hugit aki Olívia lesz :)
8/8 anonim válasza:
Március 14-re vagyok kiírva. Kislány lesz, első baba, Hanga Veronika lesz a neve :) Egyébként mindenkinek jó babázást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!