Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki utálja a...

Van itt olyan, aki utálja a gyerekeket, mégis lett saját gyereke és jó szülő?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem a gyerekeket. Már kislány koromban sem babáztam, később sem rajongtam a gyerekekért, sőt, egyáltalán nem tartottam őket aranyosnak. Van négy kisebb tesóm, akiket imádok, a legkisebb 9 évvel fiatalabb, mint én, de más gyerekei iránt mindig is közömbös voltam. Aztán 4 éve kiköltöztem külföldre. Itt kezdtem el kifejezetten utálni a gyerekeket, mert a legtöbb szülő nem tudja és nem is akarja fegyelmezni a gyerekeit. Itt teljesen normális, hogy a gyerekek minősíthetetlenül viselkednek és a szülők le se sz.rják. Viszont én mindig úgy voltam vele, hogy egyszer lesznek saját gyerekeim, az utóbbi egy évben meg már vágyom is arra, hogy találjak egy férfit, akinek majd gyereket szülhetek. De mindenki azt mondja, hogy szörnyű anya leszek, nincs türelmem a gyerekekhez stb. Az igaz, hogy egyszer voltam bébiszitter, kb úgy éreztem magamat, mint az oroszlánveremben.
2016. okt. 12. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Jelen. (Bár azt nem tudom, mennyire vagyok jó anya.)

Mindig utáltam az idegesítő, kis törpéket, amíg nem lett egy sajátom. Most imádom mindet! Olyan cukik! :)

Változunk! :)

2016. okt. 13. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Én mindig mondom,hogy nem szeretem a gyerekeket. Épp azért,mert neveletlenek. Nekem a második született nemrég,tervben a harmadik is. Azt nem tudom jó anya vagyok-e,de nincs panasz sehol a gyerekemre. Hisztis,de nem veri földhöz magát,nem dobál meg bánt senkit ilyenkor. Szóval amúgy szuper gyerek szerintem.

Más gyerekével sincs gondom amúgy,de a sajátot szeretem. Viszont rájöttem sokszor ám az anyukák és apukák a gondom inkább... Fenét se érdekel a sok pletyka a játszón pl,meg a versengések.

2016. okt. 13. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sincs türelmem hozzájuk.

Azokat a gyerekeket tálalom aranyosnak akik könnyen kezelhetők. Márpedig a gyereknevelés nem erről szól ahogy nézem. :D

Naponta látok földön fekvő hisztiző gyerekeket, és minden alkalommal húzok egy strigulát képzeletben a "nem akarok gyereket" oldalra.

Persze az arányosaknál is megteszem, de úgy 100000 - 30 az állás kb. a "nem" javára.

2016. okt. 13. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Lettek gyerekeim, de nem kiegyensúlyozott az életünk. Attól, hogy megszülettek, nem lettem varázsütésre csodaanyuci. Ha reális akarok lenni, akkor azt látom, hogy jobban megy, mint mások gondolták rólam, de nem megy olyan jól, mint kéne, mint ahogy én elvárnám magamtól.
2016. okt. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!