Mit csináltál másképp, mikor teherbe estél? Mit ettél, ittál, szedtél, tornáztál?
Még azt is írd meg légyszi, hogy mennyi sikertelen hónap után jött össze?
Köszi
4. vagyok.
Nekem a felfázás okozta hogy peteérésem/menstruációm sem volt 3 hónapig.egyfolytában antibiotikum kúrán voltam, és csak az utolso gyógyszer hatott és indult be a petéérés és meg se jött 4. hónapban sem, de akkor már a baba miatt.
Még vicceltek is a dokik hogy menstruáció szerint már 5 hónapos terhesnek kéne lennem, akkor a magzatméretek alapján diagnosztizáltak 7 hetesnek ha jól emlékszem
Február elején abbahagytam a bogyót és havi 2,3 együttlét után május 3.-án megfogant.
Előtte nem szedtem semmit, elején Gravidát,de attól hánytam, na meg a 7. és 14. hét között amugy is folyamatos rosszullétek gyötörtek. Nem csak "reggeli rosszullét", akkor volt mikor nem aludtam.
Nagy kóla ivó voltam előtte, devalahogy megundorottam kb.a 4. héttol. Most a 16.hét után megiszok heti 1-2 pohárral,de több nem is esik jól. A gravida után Elevitet szedegetek,nem minden nap sikerül...attol nincs semmi bajom.Az aszkorbinsavamra viszont rá kell cuppanjak. Szép kis torokgyuszim van, taknyom, nyálam egybe...
Étvágyam még mindig nincs (17+3vagyok jelenleg) jotorkomontolom mit probáljak meg letolni a torkomon. Elkezdem rendszeresiteni a vitaminokat meg a gyumolcsevést, de heti 4 szem banánnál nem megy le több se más. Alig eszem valamit. Mondjuk "tulsullyal" indultam ugyhogy nálam nem lesz baj ha +5kg-val végzek a végén.
Torna is számitásba van véve. Van 1kg-s láb sulyom meg kézi is (1kg)....mellre mindenkép gyúrni szeretnék. Már most látom a változást rajtuk,amik nem feltétlenül pozitivak.
Sok vizet iszom, most h beteg vagyok citromos teát mézzel...
7 év után jött össze spontán. Vizsgálatokon nem is voltunk. Sikerült anélkül csak sokáig váratott magára.
Mióta terhes vagyok eszem mindenféle gyümölcsöt szinte napi szinten (előtte nem nagyon ettem gyümölcsöt). Szedem a terhesvitamint meg kicsit jobban odafigyelek magamra.
Eddig az ultrahang vizsgálatok alapján minden rendben van a kislányommal.
20+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!