Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltál másképp, mikor...

Mit csináltál másképp, mikor teherbe estél? Mit ettél, ittál, szedtél, tornáztál?

Figyelt kérdés

Még azt is írd meg légyszi, hogy mennyi sikertelen hónap után jött össze?

Köszi

2016. aug. 24. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Nekem a felfázás okozta hogy peteérésem/menstruációm sem volt 3 hónapig.egyfolytában antibiotikum kúrán voltam, és csak az utolso gyógyszer hatott és indult be a petéérés és meg se jött 4. hónapban sem, de akkor már a baba miatt.

Még vicceltek is a dokik hogy menstruáció szerint már 5 hónapos terhesnek kéne lennem, akkor a magzatméretek alapján diagnosztizáltak 7 hetesnek ha jól emlékszem

2016. aug. 24. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Február elején abbahagytam a bogyót és havi 2,3 együttlét után május 3.-án megfogant.

Előtte nem szedtem semmit, elején Gravidát,de attól hánytam, na meg a 7. és 14. hét között amugy is folyamatos rosszullétek gyötörtek. Nem csak "reggeli rosszullét", akkor volt mikor nem aludtam.

Nagy kóla ivó voltam előtte, devalahogy megundorottam kb.a 4. héttol. Most a 16.hét után megiszok heti 1-2 pohárral,de több nem is esik jól. A gravida után Elevitet szedegetek,nem minden nap sikerül...attol nincs semmi bajom.Az aszkorbinsavamra viszont rá kell cuppanjak. Szép kis torokgyuszim van, taknyom, nyálam egybe...

Étvágyam még mindig nincs (17+3vagyok jelenleg) jotorkomontolom mit probáljak meg letolni a torkomon. Elkezdem rendszeresiteni a vitaminokat meg a gyumolcsevést, de heti 4 szem banánnál nem megy le több se más. Alig eszem valamit. Mondjuk "tulsullyal" indultam ugyhogy nálam nem lesz baj ha +5kg-val végzek a végén.

Torna is számitásba van véve. Van 1kg-s láb sulyom meg kézi is (1kg)....mellre mindenkép gyúrni szeretnék. Már most látom a változást rajtuk,amik nem feltétlenül pozitivak.

Sok vizet iszom, most h beteg vagyok citromos teát mézzel...

2016. aug. 24. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
*jól megfontolom mit toljak le a torkomon
2016. aug. 24. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:

7 év után jött össze spontán. Vizsgálatokon nem is voltunk. Sikerült anélkül csak sokáig váratott magára.

Mióta terhes vagyok eszem mindenféle gyümölcsöt szinte napi szinten (előtte nem nagyon ettem gyümölcsöt). Szedem a terhesvitamint meg kicsit jobban odafigyelek magamra.

Eddig az ultrahang vizsgálatok alapján minden rendben van a kislányommal.

20+3 hkm

2016. aug. 24. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Endometriozis, ciszta, mioma, majgyulladas es a 2. honapban sikerult, maga a csoda!
2016. aug. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!