Mit csináltál másképp, mikor teherbe estél? Mit ettél, ittál, szedtél, tornáztál?
Még azt is írd meg légyszi, hogy mennyi sikertelen hónap után jött össze?
Köszi
Teherbeesés előtt tudatosan fölszedtem 5 kg-ot, szedtem D-vitamint. 2 évig csak salátákat, grillezett zöldségeket ettem fehér húsokkal, halakkal. Inni kizárólag vizet ittam-ez mindig így volt.
A spirálomat levették és 2 hét múlva már ott is volt a bébi, tehát azonnal megfogant. 38 éves voltam.
Semmin nem változtattam.
Vendéglátásban dolgoztam.
Első tervezett hónapban összejött.
3 honap után jött össze mert addig nem tudtak rendesen kikezelni az akkut felfázásbol.az utolsó, agresszív antibiotikum kúra után rögtön jött a baba
Én életmódot váltottam plusz Femibion vitamin(ezen felul kellett volna plusz folsavat szedni de nem tettem)
Tökéletes táplálkozásra tértem át(reggeli tizorai ebed uzsi vacsi, mind megfelelt a nagykönyvnek és rengeteg vizet és kaktuszlevet ittam(zöld teát akartam, de nem találtam-külföld- mert szomjuságérzésem is volt)
Testem jelzéseire figyeltem.fáradtság esetén pihentem munka után is.
Cigilerakással küzdöttem nagyon.
Stressz idegesség esetén tudatossn uralkodtam magamon és tereltem magam jó hangulatba.
Tornázni akartam de kiment a fejemből, szülés után láttam meg a cd-t hogy bekészitettem magamnak korábban a kismama terhestornát:D
Millio/embertelen sok dolgom volt, egyszerűen kimaradt.
utolsó! ezek szerint a felfázás nem okozott petevezeték elzáródást vagy hasonlót. Én az elmúlt 8 hónapban 3x voltam felfázva (utoljára májusban) Remélem nem az okozott valamit, ami miatt most nem jön össze.
Írjatok még!
5. hónapban jött össze. Akkor váltottam pajzsmirigy-gyógyszert, mert az előző nem segített, mikor váltottam, abban a hónapban lettem terhes és a fogyás is beindult, így szerencsére csak +4kg-nál tartok a 36. héten :)
Próbáltam stresszmentesíteni a munkahelyemen, amennyire lehetett (szociális munkás - gyerekjólétis vagyok). Nem ittam több energiaitalt (na jó, ez idő alatt össz. 3 dobozzal), kólát csak mikor fájt a fejem, középidősen sokat fájt, ezt ajánlották, nekem bevált. Nem emelgettem, a végén 24-30. hétig (addig dolgoztam) vonat és busz helyett autóval jártam. Sokkal kevesebb gyógyszert szedtem (fájdalomcsillapítót). Rengeteg gyümölcsöt ettem, eszek.
Én azonnal terhes lettem mind2x mikor szerettük volna.
Semmit nem csináltam/csinálok máshogy.
Nem szedek semmit.
23hkm
Elhagytuk a fogamzásgátlót, vártunk két hónapot, (biztos ami biztos, hogy kiürüljön) én pedig az alatt elkezdtem kismama vitamint szedni, a folsav miatt.
Két-három hónap alatt sikerült eddig mindig teherbe esni, most várjuk a harmadikat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!