Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » One Step tesztet csináltál...

One Step tesztet csináltál már, Milyen volt a negatív teszted?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy abban a zónában, ahol 2. csíknak kéne lennie volt e bár milyen vonal, vagy teljesen fehérnek kellene lennie, mint a többi felületen. Ennek a típusnak csak az ovu tesztjét ismerem, és ott pl.: a 2. nagyon gyenge vonal negatív. Aki már csinált negatív tesztet annak megjelent-e valami szellem csík féle, vagy nem?
2012. jún. 3. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A csíknál nem nagyon jelent meg semmi, viszont ilyen érdekes elmosódott foltok voltak néha, amik találgatásra adtak okot.

Egyébként nekem nincs túl jó véleményem erről a tesztről. Amikor terhes voltam, a 10-es One Step nem mutatta ki, amikor egy sima mezei 25-ös teszt már igen. A One Step csak napokkal később lett pozitív.

2012. jún. 4. 00:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de közben már vettem 2db-os x-epilt, és mind a kettőn ott volt a halvány 2 csík. Így gondolom most már elég biztos a baba.
2012. jún. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!