Itt csak olyan válaszokat olvastam, akik voltak amniocentézisen, és mindenkinek egészségesen született a babája. Tényleg olyan ritka a vetélés, és a pozitív eredmény, vagy csak azok írnak, akiknek negatív?
Én most várok a kombinált teszt eredményére és iszonyúan félek. Ha rossz lesz az eredmény, csak akkor megyek amnióra.
36 éves vagyok és első baba és még szeretnék egy gyerkőcöt.
Neked rosszak lettek az eredmények vagy egyből amnióra mégy?? Életkor vagy a beteg baba miatti félelem miatt?
Ijesztően hangzik, de reméljük az is fel fogszívódni!
Nagyon jól teszed, hogy megcsináltatod, biztos ami biztos.
Az én környezetemben többen voltak, akik megcsináltatták (csak az életkoruk miatt, 35 felett voltak), többek között én is, és mindenkinek azt az eredményt adta, hogy egészséges a magzat, úgy is születtek. Ja, és senkinek nem volt vetélése!
Kitartás, nálad sem lesz semmi baj, és a jó eredmény után nyugodtabban fogod tölteni a várandósság hátralevő napjait!
Nekem márciusban volt, csak a korom miatt kértem én is, nem indokolta volna semmi. Van már két egészséges gyerekem, de hát ez nem garancia, hogy a harmadik is az lesz.
Nem volt nagy szám az egész, már előre stresszeltem magam, de annyira sem volt kellemetlen, mint egy sima vérvétel.
Eredmény már megjött, egészséges, és kislány :)
Itt nálunk még nem volt vetélés amnio miatt, pedig megyeszékhely.
Pihenni nem tudtam, mert a lányom két és fél éves, tőle nem nagyon lehet.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!