Mikor érezted legelőször a magzatmozgást és mit éreztél pontosan és mit csináltál épp abban a pillanatban?
Ültem a nappaliban a gondolataimba mélyedve, mikor megéreztem.
16 hetes volt.
18 hetesen hátamon feküdtem alváshoz készülődve és apro rezgésszerű érzés volt.
Nem hittem el hogy a baba lenne igy nem éltem bele magam, csak joval utolag esett le hogy mégis mi más lett volna.
Azért kell egy perverzió ahhoz, hogy valaki lepontozza, ki hogy élte meg az első magzatmozgást, amit érzett.
Bocsánat az OFFért....csak ezt sosem fogom megérteni
Nekem minden hozzászólás tetszik, nem értem mit lehet ezen lepontozni! De hát váljék egészségére az illetőnek! :)
Én már nagyon várom, hogy érezzem a babámat, remélem hogy tudni fogom hogy ő az és nem valami más mivel még csak az első babámat várom tehát nincs még ebben tapasztalatom hogy mit kell majd éreznem. :)
Tegnap este amúgy amikor lefeküdtem én ilyen lüktetést éreztem a méhemben, de szerintem ez vagy a vérbőségtől volt vagy pedig bélmozgás...fogalmam sincs.
Most lépek amúgy a 12. hétbe pár napon belül.
17.héten éreztem, éppen dolgoztam, ültem az irodámban...olyan kis csiklandozós érzés volt alul a hasamban :) amit te írtál az lehet a saját szívverésed, legalábbis háton fekve azt a lüktetést én is szoktam érezni elején is,de az nem a baba volt :)
35+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!