Mire figyeltél terhesség alatt, mit csináltál másképp mint máskor?
Figyelt kérdés
Gondolok akár étkezésre, külső hatásokra, testmozgásra, bármire! :)2014. márc. 12. 11:17
1/3 anonim válasza:
Én amióta babás vagyok kerülöm az erős vegyszereket!!Pl nem takarítom a zuhanykabint mert félig zárt és vegyszer gőzeit nem jó ilyenkor szagolni. Az étkezésemen nem sokat változtattam talán annyit hogy tényleg mindennap eszem gyümölcsöt 1-2 db-ot.Több tejterméket eszem,Kerülöm a fehérlisztes pékárúkat és a cukrot.18hkm
2/3 anonim válasza:
annyit pihenek, amennyit jólesik és egyáltalán nem hajtom túl magam - korábban kötelességemnek éreztem, hogy mindig, mindent megcsináljak. Ez persze nem megy könnyen, de igyekszem egyszerűen leadni azokat a feladatokat, amelyeket más is meg tud csinálni.
Meg folyamatosan arra tréningezem magam, hogy a legtöbb dolgon nem éri meg idegeskedni, stresszelni, mert többet ártok vele, mint használok. Tehát sokkal lazábban állok az élethez :D
3/3 anonim válasza:
nem ittam alkohol, nem dohányoztam, nem ettem félig nyers húsokat és penészes sajtokat. rengeteg zöldséget, gyümölcsöt ettem, kerültem azokat a mozgásformákat, amelyek érezhetően nem estek jól (pl nálam ilyen volt a túlzott nyújtózkodás, porszívózás) vagy amelyek után görcsöltem (sajnos előfordult). igyekeztem kímélő módon aktív maradni (pl nem futottam, ahogy régen, de sokat sétáltam a friss levegőn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!