Terhességed alatt csináltál pocakfotó sorozatot?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már az elejétől fogva minden héten csináltál egy képet a pocakodról. Nem akarjátok megosztani velem? :) Persze priviben :)
Én még csak 14hetes vagyok, de én is csinálok ilyen fotó sorozatot. Olyan jó nézegetni :)
2011. júl. 21. 14:53
1/10 anonim válasza:
nem. a végérőlkészült pár kép. az elsőről több, az utolsóról már csak egy. most várom az ötödiket :) 9hetes vagyok
2/10 anonim válasza:
10. héttől fotóztuk a pocakomat, eleinte 2 hetente majd amikor már nagyobb volt hetente.
A képeket egymás mellé is szerkesztettem.
Úgyhogy megvan az én kis sorozatom, ami szerintem tök jó lett.
3/10 anonim válasza:
Első babánál kb a 16ik héttől csináltam fotókat ,mert onnantól látszódott! Második babánál már a legelejétől csináljuk a fotókat.
4/10 anonim válasza:
Igen :) Az elsőt az 5. héten, aztán a 12. héttől kéthetente. Most a 36. heti az aktuális. :) Szépen egymás mellé tettem őket, így látszik igazán a változás! Még van egy 38. heti üres helyem, aztán utána már csak egy utolsó, szülés előtti kép készül majd. :)
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
A 19.héttől fotóztam (ekkor kezdett el látszani), minden hétfőn, délelőtt kb. 10-kor ugyanabban a tükörben.
8/10 anonim válasza:
kedves 16 : 08 as
te nagyon nagyon vékony vagy :)
9/10 anonim válasza:
Szia! Igen fotózom kéthetente a pocakom a 14. héttől. Olyan jó nézegetni :-))
10/10 anonim válasza:
16:42
Vékony voltam :D
Most hogy nézegetem a képeket én is rá szoktam csodálkozni milyen vékony voltam, pedig mindig kövérnek láttam magam és fogyni akartam :D Remélem szülés után visszanyerem a régi alakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!