Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltál a 2év körüli...

Mit csináltál a 2év körüli kisgyerekeddel amíg te kórházban voltál?

Figyelt kérdés
Be kell feküdnöm pár napra a szülészet-nőgyógyászatra,és nem tudom i legyen addig a kisfiammal.Apa dolgozik anyósék is az én anyukám nem él már:(.Lehet apa vesz ki szabit de nem birom ki a fiam nélkül 5 napig mert én nem mehetek le majd ő meg nem jöhet fel mert 3év alatti 2.emeleten van a szülészet lift csak személyzeti és sürgősségi van.Így 5 napig nem is láthatom.Hogy vészelted át?
2011. ápr. 7. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért ne bírnád ki a fiad nélkül? Az apukájával jól meg lesz nélküled is. Örülj,hogy csak 5 napig leszel a kórházban,nem pedig hetekig.
2011. ápr. 7. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
én hetekig voltam, a másfél évesem nem ismert meg. ésén is kibírtam, ahogy te is.az apjával jól ellesz
2011. ápr. 7. 21:28
 3/14 A kérdező kommentje:
minimum 5 nap.és nem hiszem h hogy van olyan anya akinek nem hiányzik a gyereke már a 2 nap után.Főleg egy olyan aki még a kettőt sem töltötte be.de lehet h én vagyok szarul összerakva és hisztis vagyok,de speciel nekem a fiam már 1éjszaka és fél nap után hiányzott!
2011. ápr. 7. 21:28
 4/14 A kérdező kommentje:
na ez az és elsem voltál keseredve h nem láthatod ?!persze nem szószerint értem a kibírást,mert muszály,de ez hog ynem ismert meg a másfél éves ez nekem kicsit hihetetlennek tűnik 1 éves fiam megismerte az apját pedig hat hétig egyszer sem látta csak a fényképeken amik kivannak rakva mindig úgy beszéltünk skypon amikor ő már aludt.És mégis tudta h az apja.
2011. ápr. 7. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek,de sajnos úgy tűnik nem tudsz változtatni a tényen.

És a kisfiad a lehető legjobb helyen és a legjobb kezekben lesz.

Amivel tudod könnyíteni,hogy telefonon beszéltek akár naponta többször is,és az apukája pedig gyakran emleget neki téged. Továbbá fényképek lehetnek nálad is és náluk is rólad,így apuka el is tudja okosan magyarázni,hogy anya miért van távol (doktorbácsi meggyógyítja a lábát ...stb - mindegy hogy mit gyógyít)

Sok erőt kívánok neked!

Nem hiszem hogy segítettem ezzel,de azért remélem átvészelitek.

2011. ápr. 7. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Telki Magánkórházban egy szobában lenne veled a gyerek a műtéted előtt és után is, csak pénz kell hozzá..............ha már rokon nincs.
2011. ápr. 7. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Apa szabit vett ki. Pont. Kétszer bejött látogatóba, na az rosszabb volt.

Egy hétig voltunk bent a lányzóval, ki kellett bírni a nagy nélkül. Itthon igyekszem vele lenni, amikor hagyja magát dajkálni.

2011. ápr. 7. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Megmondtam az apjának,hogy hozza be,szépen besétált vele a folyosón.A kutya nem szólt hozzájuk.Én bonbont,kávét mindig viszek a nővéreknek,csodákra képes.
2011. ápr. 8. 06:34
 9/14 A kérdező kommentje:
itt akkor sem jöhetnek fel mert legutóbb bennt voltam egy másik apuka hozott fel magával szintén egy 2év körüli gyerkőcöt és a többi friss anyuka majdnem infartust kapott h bejött egy 2 éves gyerek megfertőz mindent és akkor cseszheted a bonbont meg a kávét is.Ha a főorvos fülébe jut.
2011. ápr. 8. 08:10
 10/14 anonim ***** válasza:

17 hós volt a nagyobb, 4 éjszakát/5napot voltam bent mikor a kicsi született. Anyukámmal volt a nagyobb, naponta 2x beszéltünk telefonon (akkor ő már mondatokban beszélt, szóval lehetett vele csacsogni), és sokkal jobban bírta, mint remélni mertem volna. Konkrétan: irtó jól érezte magát a mamival és eszébe se jutott hiányolni, szerintem nekem jobban hiányzott ő, mint neki én. Hozzáteszem, nagyon jó és szoros a kapcsolata a mamival, gyakran alszik is nála stb.

Szóval a legjobb kezekben tudtam és nekem ez sokat segített, hogy tudtam, h jól érzi magát, ugyanúgy gondoskodnak róla mint én tenném. Ez kicsit megkönnyítette az egészet számomra. Amikor beszéltünk, mindig igyekeztem könnyed lenni, és csak utána bőgtem, mert rettentően hiányzott. Mi úgy egyeztünk meg, hogy nem jön be, és nem bánom, hogy így tettünk, szerintem felkavarta volna. Vittem fényképet róla, meg a telefonomban is volt pár kép, azt nézegettem. Nagyon fura érzés volt, hogy nincs mellettem, igyekeztem az újszülöttel lekötni magamat, és rá irányítani az összes figyelmemet... nem nagyon sikerült, állandóan a lányom járt a fejemben.

mikor hazakerültem, olyan lett, mint az árnyékom. Addig is nagyon kötődött hozzám, bújós volt mindig is, de most egyenesen "levakarhatatlan" lett hónapokig. Állandóan simogatott, bújt, ölelgetett, egy méterre se tágított. Aztán lassacskán visszaállt a rend, és mikor először mondta magától, hogy szeretne a maminál aludni, boldogan engedtem.

2011. ápr. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!