Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltál a 2év körüli...

Mit csináltál a 2év körüli kisgyerekeddel amíg te kórházban voltál?

Figyelt kérdés
Be kell feküdnöm pár napra a szülészet-nőgyógyászatra,és nem tudom i legyen addig a kisfiammal.Apa dolgozik anyósék is az én anyukám nem él már:(.Lehet apa vesz ki szabit de nem birom ki a fiam nélkül 5 napig mert én nem mehetek le majd ő meg nem jöhet fel mert 3év alatti 2.emeleten van a szülészet lift csak személyzeti és sürgősségi van.Így 5 napig nem is láthatom.Hogy vészelted át?
2011. ápr. 7. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan lépcsőzhetsz. Sétálj le nyugodtan megnézni a fiadat. Engem 3 nap után hazaengedtek császár után de addig is jöttem-mentem a kórházban. Segít a mielőbbi felépülésben is.

Mivel külföldön vagyunk és egyikőnk családja sincs a környéken, így kicsit nehéz lesz az akkorra 27 hónapos fiammal a helyzet, de apa vesz majd ki szabit nálunk is.

2011. ápr. 8. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindig másfél-két éves kor között volt az addigi legkisebb, amikor szülni voltam. Az apjukkal voltak a nagyobbak. Persze, hogy hiányoztak, de muszáj volt! Nem érdemes ezen bánkódni!

A második szülésem után volt a legrosszabb, mert a másfél éves kislányom hozzám se szólt, mikor hazamentünk a picivel a kórházból. Meg akartam ölelni, de nem engedte. Mindenkihez odabújt, csak hozzám nem... Hát, ez nagyon rosszul esett! De másnapra megbékélt. Aztán a harmadik, negyedik szülésnél már tök természetes volt nekik, hogy Anyu babát szült, és pár nap múlva jön haza a babával... Tudom, hogy nem könnyű, de hidd el, elég sokszor lesz még az életben, hogy el kell tőle válnod! :-)

2011. ápr. 8. 10:24
 13/14 A kérdező kommentje:
NEm szülni megyek még csak be kell feküdjek vérzés miatt mert a lepényem leválhat ezért is nem lépcsőzhetek.Szigorú ágyfekvést írtak a papírjaimra.
2011. ápr. 8. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahaa értem. Akkor tényleg szigorúan csak feküdj!!! Kitartást és egészséget mindannyiótoknak. Ki fogod bírni. Muszáj lesz, nincs más választásod/választásotok.
2011. ápr. 8. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!