Ajánlanátok nekem magán dokit aki a Kerepesi kórházban vezeti le a szülést?
Gödöllő és környékén lehet a magán rendelője!
Igazából az a legfontosabb hogy nagyon kedves szakember legyen,aki nem flegmázik,nem vágja a pofákat és mindig lehet rá számítani!
Dr.Kovács Rékát szerettem volna,de sajnos ő nem válal szülést! :(
Köszönöm.
Szia
Én Dr Szabó Lászlónál szültem és fogok is.
Először meijedtem mert nem volt szimpi de utána le a kalappal elötte.A szülésnél is hihetetlenül ott volt, és végig jó volt a hangulat.A kórháztól kb 5 percre lakik és gödöllőn magánrenl.Ő a főorvos helyettes:) Én maximálisan meg vagyok vele elégedve.Fiatalos és igényes doki.Sajnos volt nagyon rossz tapasztalatom a Floórba egy ügyeletes nőgyógyásszal:(
Igen,mert kisbabája van,azt hiszem 16hónapos!
Ma voltam nála magánrendelésen.
Csak a terhes gondozást válalja a Mátyásföldi klinikán,ahol 10ezer 1vizsgálat,a genetikai pedig 19ezer!
Szóval terhes gondozást válal,és ha szülésre kerül a sor,akkor tud ajánlani orvost akivel ő "össze dolgozik"..lehetőség van rá hogy a szülész orvossal találkozzunk mielött oda kerül a sor,de azt viszont nem tudja hogy válal-e terhesgondozást,meg most nincs is a kerepesibe,csak januártól talán mer tovább képzésen van ez a doktornő!
Sajnos nagyon szarul jön ki a helyzet..mert nagyon rendes a Kovács doktornő..csak a bibi az hogy megismerem őt,és fordítva is..és mikor oda kerül hogy irány szülni..akkor ott egy nő akivel találkoztam 2X-3X!
Gözöm sincs hogy milegyen ezek után!
Kedves 17:18as.
Köszönöm,majd utána nézek! :)
Kivel volt rossz tapasztalatod? Csak nem a Várkonyi doktor úrral?
Na igen,én is az ilyen tahókat szeretném elkerülni azzal hogy magán dokinál szülök..mert én meg a,ilyen magas vérmérsékletű vagyok,egy perc alatt kiosztanám az ilyen bunkó embereket..nem is értem komolyan mondom hogy mit képzelnek magukról egyesek,az ember bizalommal fordul hozzájuk,és ők meg minősíthetetlenűl beszélnek az emberrel!
Ez borzasztó és undorítóóó!
Én azt szeretném hogy a szülésem szép és "kellemes" élmény legyen,nem pedig azt hogy egy f..sz orvos megkeserítette!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!