Margit kórházban (Bp.3. ker. ) szeretnék orvost fogadni. Kit ajánlanátok?
Oda járok terhesgondozásra is. Szerintetek gáz, ha nem a saját dokimat kérem fel?
23 hetes kismama
szia
szerintem sem kell a margitban orvost fogadni
több helyen is megforddultam már és tapasztalataim alapján a margitban nincs rá szükség
mindenki baromira figyelmes és kedves
ha hálás leszel add oda az ügyeletesnek amennyit gondolsz de szerintem előre egyezkedni nem kell
Szia!
Én Dr. Lévárdi Ferenchez jártam terhesgondozásra és nála is szültem 2009. őszén és most a kistesóval is hozzá járok és nála is szeretnék szülni. Nagyon elégedett vagyok vele :-)
Kolléganőm 2010. őszén az éppen ügyeletben lévő Bánkúti doktornál szült, de terhesgondozásra végig Dr. Magyar Attilához járt és ő is teljesen elégedett volt mindennel.
... én eddig ahány kismamával/anyukával beszélgettem, aki a Margit kórházban szült mindenki elégedett volt az orvosával (akár választott volt a doki, akár ügyeletes) :-)))
Szép babavárást és könnyű szülést Neked!
Én is Dr. Lévárdinál szültem:-)))))))
Kétszer: 2000. januárban és 2009. márciusban.
A Margit kórház már akkor 11 éve nagyon jó volt,
mind a kétszer maximálisan meg voltam elégedve, az orvosommal és az egész kórházzal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!