Terhességed alatt milyen "őrültséget" csináltál?
Nem olyasmire gondolok h részeg voltál-e vagy drogoztál. Valami olyasmit amit a kismamák nem szoktak, vagy nagyon ritka, és nem veszélyes.
pl. vidámparkozás nagy hassal
Milyen volt, hogy érezted magad?
motoroztam :-)
még az utcsó héten is voltam uszodában
két terhességem alatt is volt felújítás így festetem kalapáltam véstem stb... 7-8 hónaposan
a vidámpark nem olyan extrém dolog
túlkép mindent csinálhatsz amihez kedved van és meg bírod tenni a hasadtól :-)
(és nem tiltott el a doki tőle)
1. kötözködtem, bár akkor még nem tudtuk, hogy ketten vagyok, csak meg akartuk spórolni a költöztető cég pénzét, így mi cipeltük a bútorokat is
2. aztán pedig 7 hónaposan Egyiptomban motoroztam én is :-)
1: egy 120 literes akváriumot kipakoltam egyik szobából a másikba
2: szoba festése, bútortologatás...
En voltam vidamparkban, de minden izgalmas dologra szigoruan tilos felülni. Egyreszt ellenörzik, masreszt ha ott a jel h terhes nö athuzva, nem tudom ki kepes felülni nagy hassal.
Nekem edasanyam anno attol elvetelt 6 honapra h fara maszott cseresznyet szedni ugyhogy en nem rizikoznam az "örültsegeket", pedig eleg extrem eletet eltem elötte de semmi nem eri meg h elveszitsem a babamat. Szerintem utana mindenki annyit hullamvasutazhat meg motorozhat amennyit akar.
-34 hetesen szobát festettem, ajtót-ablakkeretet festettem.
-35 hetesen dobozolás, majd költözés,amihez hozzátartozott egy 150l-es akvárium is.
-38 hetesen vasat hordtam
-39 hetesen férfivázas biciklivel mentem tanácsadásra
-hajnalban megéheztem mekis hamburgerre, és kocsikáztunk 120km-t
-a legnagyobb kánikulában is elmentem a férjemmel rally versenyre
Köszi a válaszokat!
6-os sajnálom az anyukádat. Jókat irtatok, jó olvasni:) én se akarok nagyon otthon ülni, én a semmit tevésbe őrülök meg, semmi lehetőség erre fele, tornázni se lehet...ugye közösségbe hogy legyen társaságom is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!