Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességed alatt milyen...

Terhességed alatt milyen "őrültséget" csináltál?

Figyelt kérdés

Nem olyasmire gondolok h részeg voltál-e vagy drogoztál. Valami olyasmit amit a kismamák nem szoktak, vagy nagyon ritka, és nem veszélyes.

pl. vidámparkozás nagy hassal

Milyen volt, hogy érezted magad?

2012. aug. 7. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

motoroztam :-)

még az utcsó héten is voltam uszodában

két terhességem alatt is volt felújítás így festetem kalapáltam véstem stb... 7-8 hónaposan

a vidámpark nem olyan extrém dolog

túlkép mindent csinálhatsz amihez kedved van és meg bírod tenni a hasadtól :-)

(és nem tiltott el a doki tőle)

2012. aug. 7. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:

1. kötözködtem, bár akkor még nem tudtuk, hogy ketten vagyok, csak meg akartuk spórolni a költöztető cég pénzét, így mi cipeltük a bútorokat is

2. aztán pedig 7 hónaposan Egyiptomban motoroztam én is :-)

2012. aug. 7. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
39. héten költöztünk (akkorra fejeződött be az építkezés). Dobozoltam éjjel nappal ki és be mindent a helyére. És vég nélküli takarítás. Már akkor is éreztem, hogy nem vagyok normális, de így utólag még nagyobb butaságnak tűnik. Amikor végre a végére értünk leültünk a kanapéra, és mondtam, hogy most már jöhet a baba. Másnap délben a kezembe volt.
2012. aug. 7. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:

1: egy 120 literes akváriumot kipakoltam egyik szobából a másikba

2: szoba festése, bútortologatás...

2012. aug. 7. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Július 18-án még zumbáztam:) végig csináltam a terhességem alatt, nagyon szerettem. Rá 10 napra született a lányom:D
2012. aug. 7. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

En voltam vidamparkban, de minden izgalmas dologra szigoruan tilos felülni. Egyreszt ellenörzik, masreszt ha ott a jel h terhes nö athuzva, nem tudom ki kepes felülni nagy hassal.

Nekem edasanyam anno attol elvetelt 6 honapra h fara maszott cseresznyet szedni ugyhogy en nem rizikoznam az "örültsegeket", pedig eleg extrem eletet eltem elötte de semmi nem eri meg h elveszitsem a babamat. Szerintem utana mindenki annyit hullamvasutazhat meg motorozhat amennyit akar.

2012. aug. 7. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

-34 hetesen szobát festettem, ajtót-ablakkeretet festettem.

-35 hetesen dobozolás, majd költözés,amihez hozzátartozott egy 150l-es akvárium is.

-38 hetesen vasat hordtam

-39 hetesen férfivázas biciklivel mentem tanácsadásra

-hajnalban megéheztem mekis hamburgerre, és kocsikáztunk 120km-t

-a legnagyobb kánikulában is elmentem a férjemmel rally versenyre

2012. aug. 7. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

6-os sajnálom az anyukádat. Jókat irtatok, jó olvasni:) én se akarok nagyon otthon ülni, én a semmit tevésbe őrülök meg, semmi lehetőség erre fele, tornázni se lehet...ugye közösségbe hogy legyen társaságom is..

2012. aug. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!