Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első terhességed missed ab...

Az első terhességed missed ab volt. Összejött még egyszer. Elmentél dokihoz aki mindent rendbe talált. Már beleélted magad, hogy ezzel semmi gond nem lesz, de a 12 heti uh-n már nem élt. Van itt köztetek olyan akivel pontosan ez történt?

Figyelt kérdés
Éreztetek mégis valami gyanús jelet mi erre utal de csak utólag jöttetek rá? Pl. Tünetek elmúlása, néha-néha sötétebb folyás? (nem barnázás)
2012. jún. 21. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem aki egyszer már elvetélt, az nem fogja magát beleélni annyira mégegyszer. Pláne nem a 12.hét előtt. Nekem volt missed ab-m, most újra 7hetes terhes vagyok, és bár pozitívan állok hozzá, bízom benne, hogy minden rendben, de beleélni nem élem bele magam. Úgy érzem, már nem törnék meg annyira mint 1.babámmal, mert felkészültem már arra, hogy semmi sem biztos.
2012. jún. 21. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:
na jó teljesen én sem éltem bele magam de idáig még nem jutottam el,hogy halhassam a szívét és ez megnyugtatott.de ahogy közeledik a 12.uh egyre nyugtalanabb vagyok.én szurkolok neked is és magamnak is!
2012. jún. 21. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok! És tényleg bízzunk benne, hogy minden rendben lesz a 12. Uh-n is. Bár szerintem én azután is minden uh-ra izgatottan, de egyben rettegve fogok menni. Te hanyadik hétben vagy?
2012. jún. 21. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
10 hetes vagyok.De az utolsó kérdést nem a semmiért kérdeztem mert tényleg tapasztalok néha-néha sötétebb folyást és a melleim sem olyan érzékenyek már.holnap felhívom a magán dokim mit mond erről a folyásról (holnap rendel) talán fogadni is tud!
2012. jún. 21. 13:45
 5/6 anonim válasza:
Nekem 3 missedem volt 1. 5 év alatt. a 3. után dokit váltottam, aki megállapította, hogy kissé szív alakú a méhem és talán ezért haltak el a babáim. Most 8 hónap szünet után újra terhes vagyok/ kb. 4- 5 hetes/ és rettegek, de már elfogadóbb vagyok. Lesz, ahogy lesz. Tovább nem fogok próbálkozni.
2012. jún. 26. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

gondolom kaptatok gyógyszert a terhesség megtartása miatt. Ha igen, akkor ott genetikai-fejlődési rendellenesség van, sokkal jobb akkor korai terhességben vetélni, mint később (tapasztalat).

...és tessék bízni a babátokban!

2013. nov. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!