18 éves lány vagyok és az elsö terheségem most a 33 hétben járok és felszettem 17 kg-ot és még nincs cvége a terhességnek. Ez nem gond?
Szia
én a 29. héten vagyok és már 14 kg-nál tartok, nálam folyton morgolódnak, hol a védőnő, hol a doki, próbáltam a sószegény diétát, lemondtam a fehér kenyérről, már szinte gyümölcsön élek. Ha levegőt veszek is hízok, sajnos ilyen az alkatom, próbálok ellene tenni, de azért nem sanyargatom magunkat :(
Még belefér,de már többet ne hízzál! ebben a táblázatban megnézheted mennyi az ideális [link]
Egyébként nem értem miért kellett az elsőt lepontozni?! Miért hiszi sok kismama hogy a terhesség alatt 20-30kiló hízás normális!
Kedves 5-ös! Lehet, hogy Téged pontozott le valaki és ahogy kitörlődött a válaszod (mert olvastam), akkor én megörököltem a lepontozásodat? Vagy lehet, hogy tényleg nem tetszik valakinek, hogy soknak tarom 33. hétnél a 17 kiló hízást? Sebaj!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!