Mennyiben volt hasonló ill. különböző a két/három/stb. terhességed?
engem az elsö nagyon megviselt.
elsö trimeszter vérzés
második trimeszter görcsök
utolsó trimeszter kiütések ezrei
végig keményedtem, húzodott, fájt mindenem.
most 18 hetes vagyok de alig érzem hogy terhes lennék.
az elsö trimeszteres rossz közérzet megvolt mindkettönél, de most a másodiknál nem fáj semmim sem.
Első baba:
1. trimeszter - hányás, émelygés, állandó alvás
2. trimeszter - az égvilágon semmi probléma, csúcs jól voltam
3. trimeszter - vizesedtem, de semmi gond nem volt
szülés: magától indult, hosszú volt és kemény, de beavatkozásmentes, máig szép élmény
2. babó:
1. trimeszter - néha émelygés, de semmi extra
2. trimeszter - semmi gond, egy hegyet el tudtam volna hordani
3. trimeszter - vizesedés, de nem komoly
szülés: két óra alatt pikk-pakk, szintén beavatkozásmentesen
3. babó:
1. trimeszter - nagyon durván végighánytam, gyomorégés és minden, ami kellemetlen
2. trimeszter - alapból jól vagyok, de hajlamosabb a betegségekre, mindig elkapok valamit, ha épp nem, akkor alig veszem észre, hogy várandós vagyok
Itt tartok most, a többiről majd később tudok beszámolni. :-)
A másodikkal vagyok 17 hetes, de eddig mindenben más, mint az elsővel.
Állandóan hányinger, hányás, gyengeség keseríti az örömömet. Az elsővel csak émelyegtem.
1.:végig hánytam,de más bajom nem volt.A szülés gyors(vajúdással 4 óra),beavatkozás mentes volt.
2.:"csak" a 16. hétig hánytam,más baj nem volt.Megint gyorsan szültem(vajúdással 3 óra)szintén beavatkozás mentesen.
3.:6 hetes terhes vagyok,semmi hányinger,hányás,csak a cicim fáj.Remélem megint gyors és beavatkozás mentes szülésem lesz.
Mindkét terhesség szép volt. Mindkettőnélk 5 hét 3 naposan elkezdtem proeszteronhiány miatt pecsételni, de utrogestantol elmúlt.
az elsőnél a bőröm viszketett, ahogyan nyúlt, de csíkok nem lettek. meg feszül az alhasam, ahogyan a méhtartó szalagok nyúltak.
a másodiknál semmi ilyen nem volt.
mindekettőnél 66 kilósan mentem szülni. az első szülés is könnyű volt, de a második... ott éppen beérünk a szülőszobába. :) azon viccelődünk, hogy harmadik gyereket már amiatt sem vállalunk, hogy nem akarunk a kocsiban szülni.
szóval nekem nagyon hasonló volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!