30 hetes kismama vagyok, és olyan szinten fáj a medencém és a derekam, hogy még a mozgásban is korlátoz. Ez normális? Volt valakinek hasonló problémája? Mit lehet tenni ellen?
Igen normális, 28.héten még be is csípődött ráadásul a derekam négy nap kemény fekvés, stb. MOst 33.hetesen meg úgy totyogok mint egy gatyás galamb, fáj a keresztcsont stb szinte mintha belülről zsibbadna , nagyon rossz, de tudjátok ezt ti is. Első gyerekemnél is így volt, doki is mondta, hogy normális, ez van:) ki kell bírni csajok.
33.heteske
Nekem a letört farkcsont-darabom és a gerinc csípett össze valamit, 3 hétig a wc-re sem tudtam elülni, és a férjem segítsége nélkül nem tudtam kimászni a fürdőkádból.
Én tornásztam sokat (fájdalomtól sírva) és kenegettem növényi gyulladásgátlóval.
Aztán ahogy átbillent a gerincem egy ponton, egyik napról a másikra elmúlt.
27 hkm
Nálam is ez van, már 2 hete! Én is van, hogy elsírom magam a fájdalomtól, menni nagyon nehezemre esik, de a legrosszabb, ha lefekszem, mert nyomódik és ráadásul kikelni se tudok az ágyból! Nagyon remélem, hogy én is átesek ez ilyen holtponton, mert nem bírom ki még 9 hétig! :( Főleg, hogy nekem csak az Algopirin segít, semmi más ( a munkám miatt muszáj, mert anélkül belepusztulnék ).
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!