Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miben volt mas vagy hasonlo a...

Miben volt mas vagy hasonlo a masodik terhesseged es szulesed az elsohoz?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 08:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Az elsohoz viszonyitva?
2010. nov. 26. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem az első terhességem és szülésem volt a legkönnyebb.

semmi panasz,gyors szülés

a másodiknál már elég sok panaszom volt, terhességi cukorbetegség, túl alacsony vérnyomás, vészes vérszegénység, a baba 4800 g-al született :-S

elhúzódó szülés

a harmadikkal is hasonló problémák, plusz koraszülés veszélye miatt 28. héttől kórház

11 óra vajúdás után szedték ki belőlem, pedig picike volt

most a negyedikkel megint több probléma jött elő...

fekszek, mig kórházba nem utalnak, és már biztos, hogy császármetszéssel fog világra jönni, mert a méhlepényem teljesen fedi a méhszájat, remélem, még a karácsonyt itthon tölthetem a családommal, nem lesz semmi gond :-(

Neked pedig sok sikert kivánok

2010. nov. 26. 09:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Kivanok sok erot es kitartast neked es is mihamarabbi szulest es felepulest!
2010. nov. 26. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan csak 2 gyerkocom van, de a terhesseg es a szules is teljesen mas volt. Az elsonel szinte mindent tudtam csinalni egeszen szulesig, annyira nem zavart a pocakom - pedig hatalmas volt, a masodiknal mar felidosen alig tudtam a dolgaimat elvegezni, allandoan feszult a hasam, faradt voltam, allandoan a veget vartam a terhessegnek. Szulesnel az elsonel nehezen tudtam nyomni a tolofajasoknal, vegul vakummal segitettek a vilagra. A masosdiknal iszonyat erosek voltak a fajasaim, de segitseg nelkul kibujt.
2010. nov. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!