Kérlek, írj ha volt méhen kívüli terhességed! Mennyire fájt? Sejtetted, hogy baj van?
Nem fájt semmi.
5+6 hetesen vették észre (hcg szintem nem növekedett normálisan, kevésről indult), uh-on, akkor pár napja barnáztam kicsit. Aznap megműtöttek, ugrott az egyik petevezetékem.
Tavaly májusban "sikerült" lombikkal összehozni, azóta novemberben sikerült a lombikom.
véletlenül vette észre az orvos, mert pont mentem,hogy a menstruációs zavaromat tegyük már végre rendbe. soha nem volt rendszeres a menszeszem és valami női megérzés miatt pont akkor elégeltem meg.....20 év után, érdekes, nem?
uh-t nézett és gyanús lett neki.(magánrendelés volt)
mondta másnap menjek a kórházba ott is nézze meg orvos, több szem többet lát. gondolhatod mennyit aludtam......
reggel 8-kor bementem már haza sem engedtek, irány a műtő.
szóval tünetem nem volt csak a menszeszkimaradás.
rendes hasi műtét volt,mintha császár lett volna. 6 hetes voltam. ez 2005-ben volt. volt már akkor gyerekem, azóta még egy és most várom a 3.-ikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!