Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek, írj ha volt méhen...

Kérlek, írj ha volt méhen kívüli terhességed! Mennyire fájt? Sejtetted, hogy baj van?

Figyelt kérdés
Mit éreztél? Nagyon fájt, vagy csak éppen fura volt?
2012. máj. 31. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első 3-4 hétben pont olyanok voltak a tünetek, mint egy normális terhességnél. Majd egyszer csak hirtelen befájdult jobb oldalt a hasam, ekkor vakbélgyulladásra gyanakodtak az orvosok. Majdnem fel is vettek ezzel az osztályra, de aztán jött egy gyanakvó nőgyógyász, hogy azért ő is megvizsgálna és akkor ultrahanggal folyadékot láttak a méhemben. Magzatvíznek tippelték, de azért befektettek megfigyelésre. 5 napig nem történt semmi, totóztak, hogy normális terhesség, vagy méhen kívüli. Aztán az 5. napon délután arra ébredtem, hogy szurkál a méhem, a végbelem, a gyomrom, mindenem. Egyre erősödtek a fájdalmak, már sírtam, megvizsgálni sem tudtak ébren, el kellett altatni, mert ahogy benyúltak a hüvelyembe szörnyen fájt, üvöltöttem. Aznap este meg műtöttek, mint kiderült a petevezetékben volt az embrió, és az 5. hétre feszítette úgy szét, hogy megpattantak az erek. A fájdalom a belső vérzés miatt volt, a méhemben a folyadék is vér volt.
2012. máj. 31. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem fájt semmi.

5+6 hetesen vették észre (hcg szintem nem növekedett normálisan, kevésről indult), uh-on, akkor pár napja barnáztam kicsit. Aznap megműtöttek, ugrott az egyik petevezetékem.

Tavaly májusban "sikerült" lombikkal összehozni, azóta novemberben sikerült a lombikom.

2012. máj. 31. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

véletlenül vette észre az orvos, mert pont mentem,hogy a menstruációs zavaromat tegyük már végre rendbe. soha nem volt rendszeres a menszeszem és valami női megérzés miatt pont akkor elégeltem meg.....20 év után, érdekes, nem?

uh-t nézett és gyanús lett neki.(magánrendelés volt)

mondta másnap menjek a kórházba ott is nézze meg orvos, több szem többet lát. gondolhatod mennyit aludtam......

reggel 8-kor bementem már haza sem engedtek, irány a műtő.

szóval tünetem nem volt csak a menszeszkimaradás.

rendes hasi műtét volt,mintha császár lett volna. 6 hetes voltam. ez 2005-ben volt. volt már akkor gyerekem, azóta még egy és most várom a 3.-ikat.

2012. máj. 31. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!