Mennyit hiztal a terhesseged utolso ket honapjaban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 15:07
1/21 anonim válasza:
a lányommal 4 kilót, a fiammal semennyit, most fél kilót és megint fiú lesz. Remélem napokon belül :)
2/21 A kérdező kommentje:
Konnyu szulest kivanok neked! En a 33 hetben jarok.
2012. jan. 11. 15:16
3/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te mennyi idős kismami vagy? Én március közepére vagyok kiírva. Engem is érdekel ez a kérdés. Én eddig 5 kilót híztam.
4/21 anonim válasza:
Én tegnap olvastam, hogy ebben az időszakban az egész terhesség alatti hízás 20-30%a jön fel... Én még csak a 29. hétben vagyok, majd meglátjuk... Engem is érdekel, hogy mire számíthatok még! :)
5/21 anonim válasza:
Eddig 5 kilót. Ami azért bántott, mert a 32. hétig összesen 1 kilót híztam. Aztán a védőnő és a doki is felvilágosított, hogy egyrészt ne parázzam túl, mert így is viszonylag keveset híztam, másrészt az utolsó hetekben a baba is gyorsabban gyarapszik, és a vízvisszatartás is nagyobb.
36 hkm
6/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo en 33 hetes vagyok es marcius elejere vagyok kiirva a masodik kislanyommal.Eddig 7 kilo plusznal tartok. Konnyu szulest neked.
2012. jan. 11. 15:19
8/21 A kérdező kommentje:
az elozo hozzaszolasom a masodik valaszolonak szolt
2012. jan. 11. 15:21
9/21 A kérdező kommentje:
Az 5 kilo egyaltalan nem sok. Es amugy a terhesseg vegen allitolag keves a hizas, szerintem nyugodj meg es koncentralj a babora.Konnyu szulet kivanok.
2012. jan. 11. 15:22
10/21 anonim válasza:
Ja, nem idegeskedtem miatta különösebben, csak nem értettem, hogy mi változott ekkorát szinte egyik pillanatról a másikra, ezért is kérdeztem meg az orvost. :)
Amúgy meg egy a lényeg, hogy a kicsi lányom egészséges legyen, a kilók meg majd lemennek. :) Én is minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!