Járt már így valaki az ügyeleten/sürgősségin? Nem felháborító?
A 7. hónapban kúpot kellett használnom(este), utána a következő pisilésnél vérzést tapasztaltam. Kocsiba pattantunk és az ügyeletre mentünk, mondtam, hogy kicsit vérzek. Megkértek, hogy menjek át a sürgősségire, ott mondták, hogy menjek fel a nőgyógyászatra(a 3.-ra).
Ott egyből szívhangot néztek, rendben volt, csak a kúp miatt lehetett a vérzés.
Annyira kiakadtam, hogy ide-oda küldözgettek, miközben ki tudja, hogy van-e baj.
Máshol is ez a protokoll?
"A 7. hónapban kúpot kellett használnom(este), utána a következő pisilésnél vérzést tapasztaltam. Kocsiba pattantunk és az ügyeletre mentünk, mondtam, hogy kicsit vérzek. "
Én is a hetedik hónapban vagyok és már rég tudom, hogy ilyen esetben azonnal a szülészetre kell menni. De magamtól is kitaláltam volna.
"Megkértek, hogy menjek át a sürgősségire, ott mondták, hogy menjek fel a nőgyógyászatra(a 3.-ra)."
Micsoda borzalom, hogy egész a harmadik emeletig fel kellett menni!!!! Mindjárt elalélok az ijedelemtől!
"Ott egyből szívhangot néztek,"
A disznók, hogy mertek ilyen gyorsan és szakszerűen ellátni?????
"rendben volt, csak a kúp miatt lehetett a vérzés."
Itt már habzik a szám, hogy képesek voltak diagnózist mondani és megnyugtatni.
"Annyira kiakadtam, hogy ide-oda küldözgettek, miközben ki tudja, hogy van-e baj. "
Áruld már el, hogy mit kell tenni egy hülye, agyatlan anyának készülővel, akinek annyira nincs esze, hogy fogalma sincs, hogy hova kell menni, ha vérzik? Vagy mit vártál? Lehozzák neked a földszintre a szülészetet, hogy neked ne kelljen liftezni?
"Máshol is ez a protokoll?"
Igen, máshol is a bunkó szülészeten dolgozók látják el a vérző és aggódód héthónaposokat.
Nem is az a baj, hogy hülye vagy, hanem az, hogy mellé még bunkó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!