Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki gondolja ugy hogy az...

Ki gondolja ugy hogy az orvosoknak adott hálapénz FELHÁBORÍTÓ?

Figyelt kérdés
Ha mész terhesgondozásra és szülésre te fogsz pénzt adni az orvosnak???
2013. febr. 25. 11:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
68%
Én nem adok senkinek semmit, mert úgy gondolom, hogy az a dolguk, hogy ellássanak. Ezért kapják a fizetésüket. És ne azért érdeklődjenek, hogy hogy vagyok, mert pénzt dugdosok a zsebükbe... Az én munkahelyemen sem kapok plusz pénzt azért, mert kedves vagyok az emberekhez...
2013. febr. 25. 11:56
 2/40 anonim ***** válasza:
39%
engem nem háborít fel. persze jobb lenne, ha nem érezném szükségét, de felháborodva abszolút nem vagyok!
2013. febr. 25. 11:57
 3/40 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem felháborító, mindenkinek a magánügye.
 4/40 anonim ***** válasza:
73%

Igen, adok!

Ezért viszont elvárhatom hogy rendelkezésemre álljon munkaidőn kívül is!

Értem ez alatt, ha gondom van bármikor hívhatom, behív a kórházba megvizsgál, ha szülök bejön és levezeti a szülést.

5/40 anonim ***** válasza:
67%
a hozzáállásuk felháborító. és ez sajnos összefügg a paraszolvenciával.
 6/40 anonim ***** válasza:
50%
A hálapénz a hálát hivatott kifejezni azért a plusszért, amit az orvos érted tett. Terhesgondozasra maga orvoshoz jártam es a szülesem te is felkértem. Mivel az orvos valóban plusszban teljesített a terhességem es a szules alatt is, igy meg is fizettem érte. Ha te nem értesz egyet ezzel, akkor ott a tbs rendelés es az ügyeletes orvos.
2013. febr. 25. 12:00
 7/40 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes amit az első ír, hogy ő nem ad, mert ő sem kap!

Ott a borra való a vendéglátásban!

Azért kapja a fizetését a pincér hogy kiszolgáljon, de mégis adsz neki többet, mint ami a számlán van!

Ugyan ez van a benzinkuzmtasnál!

Ingyen kene hogy tankol jön neked, de az ember ad neki 200 Ft-ot!

Ha valaki elintéz neked soron kívül egy ügyet, meghálalod nemi bonbonnal.

Ha az orvos szolgálatodra áll munkaidelyén kívül, adsz neki pénzt!

2013. febr. 25. 12:01
 8/40 anonim ***** válasza:
50%
A gyerekhez magántanárt hívsz azért is fizetsz, és nem háborodsz fel. Legyünk őszinték ha nem lenne hálapénz nem lenne orvos akinél szülsz, mert szinte minimálbérét nem fognak itthon maradni az orvosok.
2013. febr. 25. 12:03
 9/40 anonim ***** válasza:
72%
Nemrég szültem. Magánorvoshoz jártam, viszont a szülésre nem tudott bejönni, mert túl gyors voltam, de persze, adtam volna neki. Így az ügyeletesnek adtam.
2013. febr. 25. 12:04
 10/40 anonim ***** válasza:
73%

Nem gondolom, hogy felháborító lenne. A hálapénz létező dolog, de egyáltalán nem kötelező, mindenki szabadon eldöntheti, hogy ad vagy nem ad.

Terhesgondozásra magánhoz járok, nem adok hálapénzt, elvégre alapból megkéri az árát rendesen. Szülés után viszont adtam neki és most is fogok, pedig nem kötelező, de így döntöttünk.

2013. febr. 25. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!