Nektek van fogadott orvosotok ha nincs ti hogy vagytok a hála pénzel? Mi illik vagy nem illik ilyenkor? Meg kinek orvos, szülésznő.36 hetes kismama
Van dokim, havonta járok hozzá, fix árral. A szülésre nem mondott, és nem is mond sosem árat. Én 35-40e ft-ra gondoltam. A dokinak adom.
37hkm
Nem volt fogadott orvosom,se szülésznő.Csak a külön szobát fizettem ki.Komplikációmentes szülésem volt,nem adtam senkinek egy forintot se.
Nem kaptam rosszabb ellátást mint a többiek,főképp hogy párom benn volt nálam reggeltől estig,gyerek 24 órában velem volt,anyósom és anyukám felváltva hozták az ebédet-vacsit,segitettek mindenben,nem volt rám gondja a nővéreknek.
Láttam jobb helyét a pénzemnek.
37+1 hetes kismama vagyok, nincs fogadott orvosom sem szülésznőm! Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a magán orvosokról!!! És a véleményem is megvan róluk...de ezt mindenki döntse el maga, hogy mit vállal!
Szintén a 3.hozzászóló mondatával élnék: "jobb helyét is látom a pénznek!"
Utolsó vagyok: Jah és még csak annyit hogy nem fizetek a terhesgondozásért, mégis tökéletes ellátást kapok és cseppet sem érzem azt hogy "le lennék sz..va"!
Én a Jahn Ferenc Dél Pestiben fogok szülni (hamarosan) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!