Felháborító! Megtilthatják?
Egy családtag elkísérhet a vizsgálatra, ez alapvető betegjog.
Nyilván nem tolerálják, ha a komplett család megy oda zajongani, de ha csak a pároddal mégy, nem tiltják ki - ne is engedd, mondd meg, hogy ő a kísérőd.
Sajnos a huvelyire altalaban nem engednek be senkit, bar nem ertem miert.:/
Foleg ha nem a sajat dokidhoz mesz.
De azert probald meg!
szerintem felesleges ennyire felháborodnod azon, hogy egy ismerősöd szerint mi van.
elvileg a nyugalom mindenek előtt ilyenkor, mi most voltunk ultrahangon.
6 hetes a pici embriót is látott sőt szív pulzálás is volt, a doktornő behívta a páromat (nem én kértem)-elmagyarázta hogy mi hol van hol kellene látnunk semmi értelme nem volt csak egy kis paca még nekünk.
igazából szerintem a 12 hetes UH, a lényeg...ott én is szeretném ha a párom ott legyen...
De persze ragaszkodhatsz hozzá, de szerintem ne pörögj rá ennyire....
Boldog babavárást!
:)
Megtiltani nem tilthatják meg, max. megkérhetii a kispapát, h maradjon kint. De ha a kispapa azt mondja, h "de én be akarok menni", akkor nem mondhatnak nemet.
Amúgy én nem magánrendelésre jártam, és oda is simán bejöhetett minden uh-ra a férjem. A hüvelyi meg mitől nagy szám? Le vagy takarva, nem látszik semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!