Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felháborító! Megtilthatják?

Felháborító! Megtilthatják?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok és jövőhétre hívtak ultrahangra, egy ismerősöm szerint a hüvelyire nem fogják beengedni páromat, de mi van akkor ha mi ehhez ragaszkodunk? Az ő gyereke is, őt is megilleti hogy lássa, nem? Megtilthatják? Sajnos nem a fogadott dokimhoz megyek, mert szabin lesz :/

2012. júl. 17. 13:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%

Egy családtag elkísérhet a vizsgálatra, ez alapvető betegjog.

Nyilván nem tolerálják, ha a komplett család megy oda zajongani, de ha csak a pároddal mégy, nem tiltják ki - ne is engedd, mondd meg, hogy ő a kísérőd.

2012. júl. 17. 13:43
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszike. Úgy felháborodtam, oké hogy hüvelyi, dehát a férjem! A szülésnél is bent lesz, akkor nehogymár ezen izéljenek :D
2012. júl. 17. 13:46
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos a huvelyire altalaban nem engednek be senkit, bar nem ertem miert.:/

Foleg ha nem a sajat dokidhoz mesz.

De azert probald meg!

2012. júl. 17. 13:48
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként én azt sem értem mért hüvelyit csinálnak. Én 16 hetes vagyok, még soha nem csináltak hüvelyit. Mindig jól lehet látni mindent. Sőt a dokimnak van gépe, így a 12. hetes uh-n, 4D néztük a babát. De mindig bennt volt a párom.
2012. júl. 17. 13:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan fogadott dokim volt, de a férjem ott volt. Igaz hogy nem fogtok látni semmit, csak egy pötty fog tam-tamozni, lüktetni. Ez a babád szíve lesz. Nálunk be volt kapcsolva a hang, így hallottuk. Megható pillanat volt.
2012. júl. 17. 13:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem felesleges ennyire felháborodnod azon, hogy egy ismerősöd szerint mi van.

elvileg a nyugalom mindenek előtt ilyenkor, mi most voltunk ultrahangon.

6 hetes a pici embriót is látott sőt szív pulzálás is volt, a doktornő behívta a páromat (nem én kértem)-elmagyarázta hogy mi hol van hol kellene látnunk semmi értelme nem volt csak egy kis paca még nekünk.

igazából szerintem a 12 hetes UH, a lényeg...ott én is szeretném ha a párom ott legyen...

De persze ragaszkodhatsz hozzá, de szerintem ne pörögj rá ennyire....

Boldog babavárást!

:)

7/23 A kérdező kommentje:
Sokszor annyira nem értem az orvosok logikáját. A szülés sokkal "megrázóbb" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, ott mégis lehet bent valaki....
 8/23 anonim ***** válasza:
utolsó vok igaz ez hasi volt, és mondjuk minden látszott nem is értem minek a hüvelyi....
2012. júl. 17. 13:51
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak azért hagyatkozom az ismerősre mert ő is abba a kórházba jár. Lehet másnak annyira nem nagy dolog de mi már rég így tervezzük h férjem is bent lesz, nekünk az a "paca" is nagy dolog :)
2012. júl. 17. 13:53
 10/23 anonim ***** válasza:

Megtiltani nem tilthatják meg, max. megkérhetii a kispapát, h maradjon kint. De ha a kispapa azt mondja, h "de én be akarok menni", akkor nem mondhatnak nemet.

Amúgy én nem magánrendelésre jártam, és oda is simán bejöhetett minden uh-ra a férjem. A hüvelyi meg mitől nagy szám? Le vagy takarva, nem látszik semmi!

2012. júl. 17. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!