Ez tényleg olyan meglepő és felháborító?
A közeli hozzátartozóim kivételével mindenkitől csak ellenszenves mondatokat kapok.
A párommal egy éve vagyunk együtt, és jön a mi kis Angyalkánk. Mindenki lehurrog, hogy hamar. Imádom a párom, és vele akarom leélni az életem. Már az elején összeköltöztünk, szóval meg tudtuk egymást ismerni.
Tervezett baba, nagyon is. Orvosokkal konzultáltam teherbeesés előtt, mert januárban szívkatéteres beavatkozásom volt, és most cukorgyanús is lettem.
Szóval úgymond van elég bajom, de mindezek ellenére mi vagyunk a legboldogabbak, és fáj, hogy mindenki a "jól meggondoltátok" mondatokkal bombázz.
A párom a világ legrendesebb férfija, semmi káros szenvedélye nincs, sokat dolgozik, nekem és a születendő babánknak él.
Miért ilyen rosszindulatúak az emberek?
Ti is találkoztatok hasonló mondatokkal?
Annyit sírok emiatt, vagy csak érzékenyebb vagyok?
11 hetes km
Aranyosak vagytok, és azt nem mondom, hogy jó látni, hogy nemcsak én vagyok ilyen helyzetben, de könnyebb így elfogadnom, hogy tudom, hogy nemcsak engem vesznek körül rosszindulatú emberek. Unokatesómék két éve várnak a babára. Most a szülőfalumban olyan pletyik terjednek, hogy azt mondják nem is hozzám kellett volna jönnie a babónak, és azt hiresztelik, hogy becsúszott baba. Annyira fel tud menni a pumpa bennem.
Nálam amikor még halvány gondolat sem volt a baba, rám a kismamák már akkor hatással voltak. Ők a leggyönyörűbb nők, és olyan pozitív kisugárzásuk van, és én mindig rámosolyogtam mindegyikre. El se tudtam volna képzelni, hogy ilyen szemét módon vannak akik bánthatják őket.
Na mindegy. Kitartást mindenkinek aki hasonló cipőben van, és próbáljunk nem odafigyelni ezekre a mondatokra.
Ja és április 2-re vagyok kiírva :-))))))))))))
Lehet hogy féltenek és nem jól fejezik ki. Csak az a gond hogy ha ilyen pesszimistán nézzük a dolgokat, akkor a mai világban semmire sincs garancia. Hosszú éves kapcsolatok mennek tönkre egyik pillanatról a másikra és nincs erre szabály hogy most azért mert már 5-6 stb éve együtt vagytok, akkor mostmár jöhet a baba, ellenkező esetben meg jaaj úristen mi lesz...
Szerintem az emberek imádnak beleszólni más életébe (csak nem értem ezt miért pont egy terhes nővel kezdik).
Mi 5 éve voltunk együtt mikor jött a fiunk és nekünk is folyton mindenki azzal jött, hogy húú de hát még nem is éltünk, meg nem utazgattunk eleget és hú de szörnyű lesz majd gyerekkel már nem mehetünk sehova stb...:/
Pedig mindketten lediplomáztunk addigra és 26 és 29 évesek voltunk :)
Ha meg vártunk volna még x évet az lett volna a baj hogy na mivan mááár miért nem jön a baba?? Mire várunk meg jaj de önzők vagyunk hogy csak egymással törödünk, utazgatunk bulizunk stb.
Ne foglalkozz senkivel!!! Örüljetek a kicsikéteknek :)
Irigyek. Engem sajna világéletemben iyenekkel hozott össze a sors...Sokan megváltoztak közülük, és elfogadtak, velem tudtak örülni, de többeknek nem ment ez. Ez egy darabig fájt, már nem. Nem éri meg. Csak magadnak okozol vele rossz napokat, nekik ettől se jobb, se rosszabb nem lesz.
Az élet minden területére igaz ez, nem csak a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!