Felháborító! Megtilthatják?
11/23 A kérdező kommentje:
Pont ez az, ezért nem értem.... Kivárom mit mond párom, bár úgyis sejtem hogy ő is ki lesz akadva, aztán előre beszélek a dokimmal h úgy szervezze, mert előtte úgyis megbeszéli a kolegával. Hát reménykedek, de akkor kitartóak leszünk.
5 hetes embrión nincs sok nézni való,nem biztos egyáltalán fel fogtok Ti is bármit ismerni.Azért mondom ezt,mert biztos izgultok és látni akartok mindent.De ilyenkor még nagyon korai.Nálunk például a doki csak a 12 héttől mutatta a monitoron a babát,addig nem.Sőt még a hangszórokat is csak kérésre kapcsolják be,a baba szívhangját is csak úgy hallhatod.
2012. júl. 17. 14:10
Nekem ott volt a férjem. Biztos ami biztos megkérdeztem az asszisztenst bejöhet e, annyi volt, hogy a doki megszokta a kispapa akarja e.
Ennyi. Nem tilthatja meg senki. Jó ha egy helyen 3kismamát vizsgálnak uhval épp akkor igen, de ilyen helyet nem nagyon tudok...
2012. júl. 17. 14:13
Már hogy ne lenne látnivaló akár egy petezsákon is!! Főleg első babánál vagy nagyon várt babánál! A szívhangot meg nálunk és szerintem Mo-on mindenhol megmutatják hangilag is rögtön, főleg h a dokinak is HALLANIA kell, h minden oké-e? (akkor nem szoktak ált. szívhangot nézni, ha abortuszra készül vki)
2012. júl. 17. 14:14
Előttem író: nekem az sztks doki simán mutogatta a férjemnek is nekem is a monitoron a kis pöttyünket, épp mit láthatunk cca melyik kis pont mije lehet a babának. Szívhangot csak a hangszóró hiányában nem hallgattunk, pedig ha lett volna azt is bekapcsolja. Jelzem SZTK rendelő:)
2012. júl. 17. 14:15
16/23 A kérdező kommentje:
Na akkor most kicsit megnyugodtam. Az egyik kedves hozzászóló írta, egy petezsák is lehet "látnivaló", pláne hogy nálunk első baba is, és nagyon várt is egyben :)
Hát nálunk az sztk-ban nem engednek be senkit, csak akit vizsgálnak. Nem tudom, mi van ha valaki megcsinálja a patáliát. Lehet akkor beengedik, bár ki is van írva, hogy csak a vizsgált személy tartózkodhat bent. Magánrendelésen viszont bármikor bejöhet.
2012. júl. 17. 14:35
Kedves valaszolok:)
Egy 5-6 hetes terhessegnel szerencse ha szivcsopulzalas van, szivhang meg semmikeppen sincs:)
Amugy 2. valaszolo vagyok. 5+6 hetesen voltam eloszor, es hasit csinaltak, azt mondta a doki, hogy nem szerert huvelyivel kutakodni ilyen koraterhessegben. Hasin is latszott a 3mm-es babank, es hogy pulzal a szive :)
Kedves valaszolo! Kerdezd meg, ha azt mondjak, hogy nem, akkor mond azt, hogy marpedig a ferjede is a baba, reszese szeretne lenni:)
Erre csak nem mondanak nemet:)
2012. júl. 17. 14:39
Nekünk az első uh is nagy élmény volt, lehet h. nem lehet klátni csak egy pacát, de az a mi pacánk volt. Meghatározó élmény volt. Láttuk a pacát, és hallottuk a szívét.
2012. júl. 17. 16:30
Képzeld el kedves kérdező, az én férjem egészen a 19 hetes ultrahangig nem látta a kisfiúnkat, ugyanis ahol én szültem, ott még a 12 hetes uh-t is hüvelyivel csinálják és nem engedik be sem az apukát, sem senki mást!
Amiben az a durva, hogy az egyik hüvelyi ultrahangomon betopogott egy tök másik osztályról egy asszisztens és vígan cseverészett a dokival, meg az asszisztenssel, miközben nekem a doki csinálta az uh-t.
Sajnos vannak ilyen és olyan kórházak és vannak ilyen és olyan orvosok.:(
Felháborodni, kikelni pedig nem érdemes, mert úgyis te jössz ki belőle rosszul. Tapasztalatból mondom.:(
2012. júl. 17. 17:02
Kapcsolódó kérdések: